Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_94b545e5b6f00471be1a1da0fef6cbf0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Huima lentopallokevät jatkuu – LP Kangasala vei naistenkin finaalit seitsemänteen peliin – Uutisalue

LP Kangasala ei luovuta taistelua naisten lentopallomestaruudesta. Kangasala voitti kotikentällään Kuusamon 3–1 (23–25, 25–18, 25–15, 25–16) ja tasoitti otteluvoitot 3–3:een. Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan sunnuntaina Kuusamossa.

Kuusamon ykköspassari Jalissa Trotter oli toisen peräkkäisen ottelun sivussa ja joukkue on hävinnyt molemmat pelit. Kangasala oli perjantai-iltana selvästi parempi joukkue.

Endimmäinen erä kulki pitkään Kangasalan hallinnassa, mutta lopussa Kuusamo käänsi erän itselleen 25–23. Toisessa erässä kotijoukkue Kangasala piti johtonsa loppuun asti ja vei erän 25–18.

Ottelu kulki yhä vahvemmin Kangasalan komennossa. Kolmas erä päättyi numeroin 25–15 ja neljäs 25–16.

LP Kangasalan Emmi Riikilä (20/+12) puolusti hienosti palloja peliin ja pelasi kokonaisuutena vahvan pelin. Myös Ronja Heikkiniemi (15/+13), Gabriela Da Silva (18/+7) ja Roosa Laakkonen (14/+11) olivat tehokkaita.

Kuusamon tehokkaimmat olivat Carlyle Nusbaum (20/+9) ja Adeja Lambert (17/+8).

LP Kangasala ei päästänyt kotijoukkuetta juhlimaan mestaruutta – Kuusamolle paha takaisku jo ennen ottelua: ”Peli muuttuu silloin totaalisesti”