Hulvaton videokimara Coloradon railakkaasta paraatista – poliisille sattui nolo kömmähdys, Mikko Rantasen moonwalk villitsi kansan

Denverissä vietettiin torstai-iltana kansanjuhlaa, johon otti osaa puoli miljoonaa mestarijoukkue Colorado Avalanchen kannattajaa.

Entisten NHL-kiekkoilijoiden podcast Spittin’ Chiclets on jakanut mestaruusparaatista lukuisia fanivideoita, joissa myös suomalaissankarit Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen seikkailevat.

Yhdellä videolla Rantanen ottaa liikkuvassa paraatiautossa kiinni hänelle heitetyn oluttölkin, sihauttaa sen auki ja kaataa tölkin sisällön kenkäänsä.

Kansa hullantuu, kun suomalainen supertähti huipentaa paremmin formulapalkintopallilta tutun tempun kumoamalla juoman kengästä kurkkuunsa.

Daniel Ricciardon spesiaali! yksi Twitter-seuraaja huomasi yhtäläisyyden McLarenin F1-kuskin juhlatapoihin.

The Athleticin mukaan sikari kädessä bongattu Lehkonen toteutti Rantasen perässä saman.

Koko paraatimatkaa oluttölkkien heittely pelaajille ei sujunut yhtä hyvällä osumatarkkuudella. Toisella videolla näkyy, miten tölkki lentää metritolkulla ohi Rantasen käsistä. Paraatissa mukana ollut nainen ottaa tölkin kiinni, mutta saa samalla toisesta tölkistä rajun tällin rintaansa.

Tölkki hajoaa naisen rinnuksille ja naisen lisäksi myös Rantanen vaikuttaa pelästyvän tilanteessa. Suomalainen varmisti välittömästi, että nainen on kunnossa.

Lue lisää: Mikko Rantasen Susanna-rakas julkaisi suloisen videon – seuraajat hullaantuivat: ”Niin naimanaamat”

Rantanen sentään pääsi paraatiauton kyytiin. Puolustaja Bowen Byramilla, 21, oli jo siinäkin ongelmia.

Lisää juotavaa yleisön seasta hakenut Byram pyrki takaisin paraatiin, kun järjestystä valvonut poliisi torppasi kanukkipakin takaisin yleisön joukkoon.

Byramin huulilta voi lukea, miten hän yrittää selittää asiaansa. Poliisi ei kuitenkaan usko nuorukaista. Byram pääsi etenemään vasta, kun juhlakansa tajusi ongelman tilan.

– Hän on pelaaja! kuuluu videolta rajua tiuskimista poliisille, joka tajuaa vasta tässä vaiheessa nolon kömmähdyksen.

NHL-finaalien kuohuttavin tapahtuma koettiin ottelusarjan neljännessä ottelussa, jonka Coloradon Nazem Kadri päätti 3–2-jatkoaikamaalilla.

Ottelun jälkeen puitiin pitkä jälkipyykki siitä, edelsikö Coloradon voittomaalia väärä vaihto ja oliko jäällä liikaa pelaajia.

Lue lisää: Farssi NHL-finaalin jatkoajalla? Tämä kuva kulisseista aiheutti valtavan kohun

Lue lisää: Ratkesiko NHL-finaali tuomarifarssiin? Suomalais­tuomarilta selkeä arvio: ”Siitä ei pääse mihinkään”

Coloradoa seuraava toimittaja Rachel Tos julkaisi mestaruusjuhlista kuvan Kadrista, jonka t-paidassa luki ”liikaa pelaajia”.

– Kysyin häneltä, antoiko joku hänelle tällaisen paidan. Hän sanoi tehneensä sen itse! Pelimies, Tos hehkutti Twitterissä.

Lue lisää: Coloradon tähti paljasti raadollisen yksityiskohdan voinnistaan – ei pystynyt edes tekemään asiaa, jonka lapsikin osaa

Lavalla show’n varasti Rantanen. Rantasen moonwalk-tanssitekniikan väläyttäminen sai kansan hurraamaan.

Lue lisää: Video: Pystytkö samaan salilla? Mikko Rantaselta melkoinen voimailunäyte Stanley Cupin kanssa

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen kansanjuhlassa Tampereella joukkueen ja jääkiekkokansan suosikkiartisti Ramses II sai esittää useampaan kertaan kappaleensa Villieläin.

Coloradossa mitään artistia tai yhtyettä ei tarvittu, kun kansanjoukko täräytti joukkueen tunnusbiisiksi keväällä kohonneen Blink-182:n kappaleen All The Small Things ilmoille komeana yhteislauluna.

Source Link is.fi