Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ad6be390541ff585e8d5ce09c818e654, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Humalainen mies näki kutsumattoman vieraan lähestyvän kotiaan – riensi vastaan ja keskeytti kyläilyaikomukset järeästi – Uutisalue

Humalainen mies näki kutsumattoman vieraan lähestyvän kotiaan – riensi vastaan ja keskeytti kyläilyaikomukset järeästi

Ei-toivotun vieraan matkanteko pysähtyi jämerin keinoin Ulvilassa maaliskuun lopulla. Kun vuonna 1965 syntynyt mies havaitsi jo kaukaa kotiaan lähestyvän kutsumattoman vieraan, niin mies hyppäsi telakaivinkoneen kyytiin ja ajoi ei-toivottua vierasta vastaan.

Satakunnan käräjäoikeuden istunnossa mies kertoi todistelutarkoituksessa kuultuna laskeneensa kaivinkoneen kauhan vieraisille pyrkineen auton päälle. Tämän seurauksena autossa olleet henkilöt olivat lähteneet karkuun, ja kyläilyreissu oli siirtynyt toisen kertaan.

Sen sijaan vierailulle olivat saapuneet poliisit. Poliisi mittasi miehen veren alkoholipitoisuudeksi sen verran korkeat lukemat, että hänen veren alkoholipitoisuus on ollut tapahtuma-aikaan vähintään 1,55 promillea. Mies kiisti saamansa syytteen törkeästä rattijuopumuksesta ja yritti todistaa oikeudessa, että hän oli syyllistynyt vain tavanomaiseen rattijuopumukseen.

Kaivurimies väitti juoneensa valtaosan nauttimastaan viskistä vasta kaivurilla ajon jälkeen poliiseja odotellessaan. Tosin esitutkinnassa hän oli kuulusteluissa kertonut juoneensa ennen ajoon lähtöä puoli pulloa viskiä. Allekirjoittamaansa kuulustelukertomusta hän ei ollut pystynyt lukemaan, sillä silmälaseja ei ollut mukana. Tämän johdosta virhe oli jäänyt asiakirjoihin.

Satakunnan käräjäoikeus ei pitänyt miehen selitystä jälkinauttimismäärästä uskottavana. Vuonna 1965 syntynyt mies tuomittiin alkusyksystä törkeästä rattijuopumuksesta 50 päivän ehdolliseen vankeuteen, jonka lisäksi hänelle tuomittiin 30 päiväsakkoa. Miehen tuloilla sakkolapun suuruudeksi tuli 180 euroa.

Mies valitti tuomiosta Vaasan hovioikeuteen, joka ei kuitenkaan jatkokäsittelylupaa asiassa myöntänyt.

Source Link is.fi