Banner Before Header

Hurja video julki: Mike Tyson pieksi lentomatkustajan

Nyrkkeilyn raskaansarjan entinen maailmanmestari Mike Tyson menetti malttinsa lentokoneessa keskiviikkoiltana, uutisoi yhdysvaltalainen viihdesivusto TMZ.

TMZ julkaisi tapauksesta kuvatun videon, jolla näkyy, kuinka Tysonin takana ollut matkustaja käyttäytyy levottomasti ja yrittää puhua urheilutähdelle.

Tysonin kerrotaan aluksi suhtautuneen häiriköintiin rauhallisesti, mutta kun mies ei pyynnöistä huolimatta lopettanut, Tysonin pinna paloi.

55-vuotias Tyson nousi seisomaan ja löi häirikköä useaan otteeseen kasvoihin.

San Franciscosta Floridaan matkalla ollut lentokone oli yhä maassa, joten Tyson poistui paikalta pikavauhtia välikohtauksen jälkeen.

Videolla näkyy, että Tysonin raivon kohde sai verijälkiä kasvoihinsa. TMZ:n tietojen mukaan hän sai ensiapua ja meni sen jälkeen poliisin puheille. Poliisi ei ole vielä kommentoinut tapausta.

Tysonin lähipiiristä väitettiin TMZ:lle, että häirikkö oli erittäin juovuksissa ja provosoi paikallaan istunutta Tysonia jatkuvasti.

Lue lisää: Video: Mike Tyson, 55, lyö yhä uskomattoman kovaa!

Vuonna 2005 päättyneen nyrkkeilyuransa jälkeen Tyson on työskennellyt muun muassa näyttelijänä ja kannabisyrittäjänä. Hän on puhunut avoimesti päihde- ja mielenterveysongelmistaan.

Source Link is.fi