Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_10dd523a4d70bf57c5905cf64c05956d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Hurjaa ilotulitusta! Chelsea iski kaksi pikamaalia Liverpoolin verkkoon – Uutisalue

Hurjaa ilotulitusta! Chelsea iski kaksi pikamaalia Liverpoolin verkkoon

Valioliigan kärkiottelu Chelsean ja Liverpoolin välillä Lontoossa on tilanteessa 2–2.

Huippuottelu sai sähköisen alun. Jo yhdeksännellä minuutilla Sadio Mané iski vierasjoukkueen johtoon. Mané pääsi iskemään, kun Chelsean puolustaja Trevoh Chalobah epäonnistui purkupuskussaan, ja se päätyi suoraan punapaidoille.

Reilua varttia myöhemmin Chelsean työ alkoi näyttää mahdottomalta. Mohamed Salah tuplasi Liverpoolin johdon upean harhauttelun jälkeen.

Isäntäjoukkue selvisi säikähdyksellä jakson puolivälissä, kun Mason Mountin kova taklaus meni videotuomarin tarkasteluun. Hän ei saanut tilanteesta kuitenkaan punaista korttia.

Liverpool alkoi jo odotella taukoa, ja Chelsea pääsi iskemään. Ensin 42. minuutilla Mateo Kovacic iski purkupallon suoraan ilmasta upeassa kaaressa Liverpoolin maaliin. Alissonia maalilla tuurannut irlantilainen Caoimhin Kelleher oli täysin voimaton.

Lisäajalla tuli vielä tasoitus. Christian Pulisic hallitsi N’Golo Kantén syötön ja nosti tyylillä ohi Kelleherin.

Vielä aivan jakson lopussa Mountille aukesi loistopaikka viedä Chelsea johtoon, mutta hänen ohjauksensa meni niukasti ohi.