Banner Before Header

Huuhkajat huipputärkeään voittoon! Tulikuuma Joel Pohjanpalo upotti Montenegron

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue nujersi Montenegron 2–0 Kansojen liigan ottelussa tiistaina. Suomen molemmat maalit teki Joel Pohjanpalo.

Avauskokoonpanoon noussut Pohjanpalo iski ensimmäisen kerran 31. peliminuutilla. 27-vuotias kärki sai maukkaan syötön Teemu Pukilta ja siirsi pallon tyhjään rysään vain parista metristä.

Pohjanpalo osui toistamiseen vain seitsemän minuuttia edellisestä. Hän jatkoi Lucas Lingmanin sivuvapaapotkun etuylänurkkaan taidokkaalla ohjauksella.

– Pitkä kausi takana ja paljon maaleja seurassa, mutta se on eri asia kuin maajoukkueessa, jossa ei pariin peliin ollut tullut maaleja. Oli kiva näyttää, että on pelipaikan arvoinen mies, Turkin liigassa 16 kertaa osunut Pohjanpalo kommentoi Ylen tv-haastattelussa.

Suomi oli Olympiastadionin illassa huomattavasti aktiivisempi osapuoli. Isännät pitivät palloa, ja Montenegro vetäytyi usein tiiviiseen muotoon syvälle omalle alueelleen. Montenegro sai aikaan satunnaisia vastahyökkäyksiä.

– Tosi tasapainoinen peli. Ekalla puoliajalla saatiin paremmin maalipaikkoja aikaiseksi ja tapettiin niin sanotusti matsi, maalisankari kiteytti Ylellä.

Suomi nousi voitolla neljään pisteeseen ja lohkonsa kärkeen. Montenegrolla on kolme pistettä, Bosnia-Hertsegovinalla yksi ja Romanialla nolla. Bosnia ja Romania kohtaavat tiistain myöhäispelissä.

Huuhkajat pelaa seuraavan kerran jo lauantaina. Vastaan asettuu Romania.

Source Link is.fi