Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7875796dbcb251459936fb33d92fcdef, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huuhkajien paluu riemukkaasta vierasvoitosta – älysormus kertoi vähäisestä unen määrästä – Uutisalue

Huuhkajien paluu riemukkaasta vierasvoitosta – älysormus kertoi vähäisestä unen määrästä

– Pidetään tämä lyhyenä, niin pääsette isänpäivän viettoon, maalivahti Lukas Hradecky heitti sunnuntaina heti Huuhkajien mediatilaisuuden kärkeen.

Lopulta hän vastasi keskikenttäpelaaja Rasmus Schüllerin kanssa toimittajien kysymyksiin lähes tunnin ajan. Tilaisuuden henki oli hyväntuulinen, rento ja vapautunut. Schüller kertoi nukkuneensa lauantain Bosnia-voiton (3–1) jälkeen neljän ja puolen tunnin unet; oli tarkistanut älysormuksestaan.

– Lähinnä kevyttä unta, Schüller tarkensi.

Maajoukkue kotiutui Zenicasta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä puolilta öin.

Tiistaina ilmeet vakavoituvat. Huuhkajat pelaa kotonaan Ranskaa vastaan MM-karsintalohkon kakkossijasta, joka oikeuttaisi jatkokarsintoihin.

Lue lisää: Näillä tuloksilla Huuhkajat menee jatkoon MM-karsinnoissa – tappiokin Ranskaa vastaan voi riittää

Vaikka Ranska lepuuttanee Suomea vastaan ykköstähtiään, sen enempää Hradecky kuin Schüllerkään ei odota helppoa ottelua.

– Kaksipiippuinen juttu. Paineettomana on joskus helpompi pelata, mutta ei olisi mitenkään pahitteeksi, jos (Ranskan suurimmat tähdet) eivät pelaisi. Oma valmistautumiseni otteluun ei muutu, oli vastassa sitten Bayern München, Ranska tai Kazakstan, Hradecky sanoi.

– Kaikki on omissa käsissämme. Se on tilanne, johon olemme halunneet päästä. Emme osoita minkäänlaista pelkoa, maalivahti jatkoi.

Hradeckyn, 31, arvo A-maajoukkueelle on tiedetty jo pitkään. Schüller, 30, on puolestaan kasvanut hiljalleen keskikentän erittäin tärkeäksi lenkiksi.

Schüller ei jännitä Ranska-ottelua – tulkoon vierasjoukkue vastaan millä miehistöllä tahansa.

– Kotipeli hallitsevaa maailmanmestaria vastaan. Täydellinen asetelma. Lähtökohta on upea ja omasta näkökulmastani meillä on pelkästään voitettavaa, Schüller sanoi.

Lukas Hradecky (vas.) ja Rasmus Schüller odottavat tosi kovaa ottelua riippumatta siitä, millä kokoonpanolla Ranska pelaa.

Suomi voitti Ranskan viime vuoden marraskuussa A-maaottelussa 2–0, mutta hävisi Ranskalle tänä vuonna MM-karsinnoissa samoin lukemin.

Schüller ei vähättele eikä ylikorosta vuoden takaista voittoa.

– Nyt on eri peli ja eri tilanne. Silloin (2020) kyseessä ei ollut kilpailullinen peli, mutta tietysti se antaa uskoa, kun olemme tehneet sen (voittaneet Ranskan) aikaisemminkin, hän sanoi.

Parhaiten itseluottamusta kasvatti lauantain komea Bosnia-ottelu. Tunnelmat voiton jälkeen Suomen kopissa kohosivat riehakkaiksi.

– Se voitto antoi tosi paljon uskoa ja itseluottamusta, Hradecky sanoi.

Suomi–Ranska pelataan tiistaina kello 21.45 alkaen. Nelonen ja V sport Suomi 2 näyttävät ottelun suorana.

Source Link is.fi