Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2556e0a09319486c952a0dd6c3ed8c61, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huuhkajien pelaaja teki pitkän sopimuksen ruotsalaisseuran kanssa – Uutisalue

Huuhkajien pelaaja teki pitkän sopimuksen ruotsalaisseuran kanssa

Suomen maajoukkuejalkapalloilija Rasmus Schüller, 30, teki kauden 2025 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen Ruotsin pääsarjaseuran Djurgårdenin kanssa.

Keskikenttäpelaaja Schüller debytoi viime kaudella tukholmalaisseurassa. Hän pelasi vahvan kauden ja kuului Allsvenskanissa kolmanneksi sijoittuneen joukkueen runkomiehiin.

–  Tämä oli minulle helppo päätös. Rakastan Djurgårdenissa pelaamista ja viihdyn oikein hyvin Tukholmassa, Schüller sanoi seuran kotisivuilla lauantaina.

Schüller on pelannut Suomen miesten maajoukkueessa 57 ottelua. Allsvenskanissa hänelle kertyi viime kaudella 26 ottelua. Schüller on pelannut kotimaan kenttien lisäksi ulkomailla myös ruotsalaisessa Häckenissä ja Pohjois-Amerikan MLS:n Minnesota Unitedissa.

Source Link is.fi