Banner Before Header

Iholla: Sara Siepiltä itkuinen suhdepaljastus – kertoo tapailleensa ”erästä henkilöä”

Suositun Iholla-realitysarjan kuudes tuotantokausi käynnistyy tänään 11. tammikuuta Discovery+ -palvelussa. Sarjassa seurataan edelliskaudelta tuttujen Sara Siepin, Martina Aitolehden ja Tuure Boeliuksen elämää, ja uutena vahvistuksena uudella tuotantokaudella nähdään Piritta Hagman.

Voit katsoa pätkän ensimmäisestä Iholla-jaksosta artikkelin alussa olevasta videoikkunasta.

Kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään kohtaus, jossa Sara Sieppi kertoo kameralle erään ihmissuhteensa tulleen tiensä päähän. Sieppi kertoo tapailleensa jo peräti puolen vuoden ajan erästä miestä, mutta suhde ei ole ollut helpoimmasta päästä.

– Oon tapaillut erästä henkilöä enemmän ja vähemmän nyt tässä varmaan reilu puoli vuotta ja se on ollut siis jo pidempäänkin mun elämässä. Se tulee mun elämään silloin kun se haluaa ja lähtee pois sit kun siitä tuntuu siltä ja tulee taas takasin sitten kun haluaa, Sieppi kertoo kameralle itkuisena.

– Mä oon ollut aina se tyyppi, joka on ottanut sen mun elämään uudestaan ja uudestaan ja sitten aina käy näin, hän jatkaa.

Sara Sieppi on ollut vaitonainen yksityiselämästään julkisuudessa.

Sieppi kertoo kameralle nähneensä kyseistä henkilöä hiljattain selvittääkseen tilannetta. Vaikka he eivät päässeet yksimielisyyteen, jäi Siepille keskustelusta päällimmäisenä hyvä tunne. Lopulta hän kuitenkin ymmärsi, ettei tilanne voisi jatkua näin.

– Ajattelin, että no vitsi, katsotaan mitä tässä tapahtuu. Mutta mä oon jotenkin niin mustavalkoinen ihminen, että joko ollaan tai sitten ei olla. Mä en jaksa enää olla sellaisessa epävarmassa tilanteessa ja miettiä, että milloin se lähtee taas, Sieppi toteaa.

– Mä oon ottanut sen niin monta kertaa takasin mun elämään. Äsken laitoin hänelle viestin, että tilanne on se, että mun on pakko sulkea sut pois mun elämästä. Että tekee kipeää, mutta toivon sille pelkkää hyvää, hän päättää.

Sara Sieppi on ollut vaitonainen yksityiselämästään sen jälkeen, kun hän erosi entisestä avopuolisostaan Roope Salmisesta vuonna 2018. Salmista lukuun ottamatta Sieppi ei ole koskaan puhunut parisuhteistaan julkisesti.

Iholla-sarjan uusi tuotantokausi Discovery+ -palvelussa tiistaina 11. tammikuuta alkaen.

Source Link is.fi