Banner Before Header

IL: Mari Valosaaren mies hakee avioeroa – yllätyshäistä alle puoli vuotta

Radiojuontaja Mari Valosaaren mies hakee avioeroa, Iltalehti uutisoi. Lehden mukaan avioerohakemus on jätetty Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen 4. marraskuuta. Harkinta-aika ei ole vielä alkanut, sillä asia on vasta tiedoksiannossa Valosaarelle.

Valosaari julkaisi torstai-iltana selfie-kuvan Instagram-tilillään. Kuvatekstissä hän toivottaa ”hyvää sinkkujen päivää kaikille kohtalotovereille”.

Ilta-Sanomat ei tavoittanut Valosaarta kommentoimaan asiaa.

Mari Valosaari järjesti rakkaalleen yllätyshäät viime heinäkuussa. Häät olivat Valosaaren kertoman mukaan todellinen yllätys myös sulhaselle.

– Onneksi tahtoi, vaikka tuli puskista (kirjaimellisesti mä astuin puskasta hääpuku päällä paikalle), hän kirjoitti tuolloin Instagram-tilillään kuvien kera.

Lue lisää: Yllätyshäät! Mari Valosaari järjesti häät kihlattunsa tietämättä ja hyppäsi puskasta hääpuku päällään

Nyt Valosaari on poistanut hääkuvat Instagram-tililtään.

VALOSAARI kihlautui kumppaninsa kanssa tasan vuosi ennen häitä, 18. heinäkuuta 2020. Suhde eteni nopeaa vauhtia.

Hän kertoi huhtikuussa 2020 löytäneensä rinnalleen uuden rakkaan. Hän on muutoin pitänyt matalaa profiilia rakkauselämästään, eikä hän ole halunnut esitellä puolisoaan julkisuudessa.

– Olen pyrkinyt siihen, että pitäisin yksityiselämääni nyt vähän aikaa yksityisenä. Ei tarvitse ihan kaikkea ruotia julkisuudessa, Mari sanoi IS:lle tuolloin.

Mari ja Jontte Valosaari erosivat vuonna 2019. Heillä on kaksi lasta.

TELEVISIOSTA tutut Mari ja Jontte Valosaari ilmoittivat avioerostaan helmikuussa 2019. Pari ehti olla naimisissa lähes kuusi vuotta, ja heillä on myös kaksi yhteistä lasta: Mila-tytär ja Mio-poika.

Mari Valosaari on entinen fitness-urheilija, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi suositusta Fitnesspäiväkirjat-sarjasta. Jontte Valosaari puolestaan on laulaja, joka muistetaan erityisesti hitistään Jos mä oisin sun mies.

Source Link is.fi