Banner Before Header

Ilona Siekkinen, 25, tahkosi koronavuonna mykistävät tulot, mutta näin hänen yrityksellään oikeasti menee – iski tiskiin käsittämättömän luvun

Kuusamolaislähtöinen fitnesstähti Ilona Siekkinen, 25, nousi tänäkin vuonna vertailussa suomalaisten hyvinvointivaikuttajien tulokuningattareksi. Nykyään Espanjassa asuvalle Siekkiselle kertyi vuonna 2020 ansiotuloja huimat 285 787 euroa.

Lue lisää: Ilona Siekkinen erosi Jehovan todistajista ja muutti poikaystävän vanhemmille – nyt hänellä on miljoonabisnes ja 300 000 euron vuositulot

Lue lisää: Rohkeista kuvistaan tunnettu Erna, 23, takoi huipputienestit – Martina Aitolehti kaksinkertaisti tulonsa

Palkkatulot eivät kuitenkaan Siekkisen kohdalla kerro koko totuutta. Veropäivän jälkeen Siekkinen innostui kertomaan omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään matkastaan yrittäjänä ja samalla hän paljasti, miten hyvin hänen yrityksellään oikeasti menee.

– Viime vuosi oli minulle taloudellinen menestys. ⁣Palkasta onkin jo uutisoitu, mutta henkilökohtaisesti sitäkin isommassa arvossa pidän omaa liikevaihtoani ja etenkin yritykseni tulosta joka oli 1,1 miljoonan liikevaihdosta yli 600 000€, Siekkinen paljasti Instagramissa.

⁣– Minulle nuo luvut ovat maagisia ja ne vois olla sitä ilman mitään lisähuomioitakin, mutta haluan nyt muistuttaa jokaista siitä ettei ole vain yhtä oikeaa tapaa luoda uraa ja, että vaikeistakin oloista on mahdollisuus ponnistaa korkealle, hän kirjoitti.

BIKINI fitness -kilpailijana julkisuuteen noussut Siekkinen tahkoaa tulonsa muun muassa Training With Ilona -verkkovalmennustensa avulla. Myös sosiaalisella medialla lienee osansa Siekkisen tuloissa, sillä nykyisin Espanjassa asuvalla nuorella yrittäjällä on esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa yli 89 000 seuraajaa.

Siekkinen kuitenkin muistutti seuraajiaan siitä, ettei hänen matkansa huipulle ole suinkaan ollut helppo. Siekkisellä ei ollut yrittäjäksi ryhtyessään säästöjä tai säännöllisiä tuloja, joiden avulla rahoittaa yritystoimintaa.

– Ensimmäisen yrittäjävuoden aikana onnistuin velkaantumaan ja rahat ei riittäneet edes YELin maksamiseen.⁣ Minulla on ollut vuosien ajan ja myös tälläkin hetkellä haastavia mielenterveysongelmia, jotka vaikuttaa jatkuvasti arkeen, työntekoon, ihmissuhteisiin, palautumiseen ja koko mun elämään.⁣

Siekkinen puhui tuoreessa päivityksestään myös suhteestaan kouluttautumiseen. Siekkisellä itsellään on tutkinto ammattikoulusta, mutta sen jälkeen hän ei ole opiskellut. Korkeakoulututkintojen puuttuminen ei kuitenkaan ole hidastanut Siekkisen tahtia.

– Minun korkein tutkinto on ammattikoulusta, alalta joka ei liity valmentamiseen. Opiskelin siis itsenäisesti fitnessvalmentajaksi ja olen hyödyntänyt 8 vuoden itsenäisen opiskelun aikana tehokkaasti omien huippuvalmentajieni oppeja, Siekkinen kertoi Instagramissa.

– Arvostan todella paljon kouluttautumista, mutta haluan muistuttaa ettei kaikkea todellakaan opi koulusta. On paljon ominaisuuksia ja taitoja, jotka ovat sinussa valmiina ilman mitään koulutusta, ne vain odottavat hetkeä, jolloin rohkenet ottaa ne käyttöösi, hän muistutti.

Lue lisää: Fitnesstähti Ilona Siekkinen edusti punaisella matolla Mikko-kumppaninsa kanssa – pariskunta kertoi suuresta elämänmuutoksestaan

Lue lisää: Tähtivalmentajat takoivat nettivalmennuksilla jättituloja: koronavuoden liikevaihto huimat 662 000 euroa

Source Link is.fi