Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_432f5d8f1fee8bd792a3f6b09ea02856, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ilveksen entinen päävalmentaja palaa Veikkausliigaan – Uutisalue

Ilveksen entinen päävalmentaja palaa Veikkausliigaan

Jalkapalloliigan turkulaisseura Inter vahvisti perjantaina, että Jarkko Wiss ottaa kuluvan kauden jälkeen ohjat joukkueen päävalmentajana. Wissin valmennussopimus kattaa kaudet 2023 ja 2024 sisältäen option yhdestä lisäkaudesta.

Wiss, 50, teki usean kauden ajan hyvää tulosta Ilveksen päävalmentajana, mutta tamperelaisseura irtisanoi hänet elokuussa 2021. Sen jälkeen Wiss ei ole valmentanut.

– Yhteydenottoja on ollut viime vuodesta saakka paljon, ja osaa olen harkinnut ja miettinyt, mutta olen koettanut antaa aikaa myös perheelle.

– Kun Inter otti yhteyttä, kiinnostuin heti, Wiss sanoi Interin tiedotteessa ja kehaisi seuran hallintoa, stadionia ja kannattajakuntaa.

Viime viikonloppuna Suomen cupin loppuottelun KuPSille hävinnyt Inter kertoi maanantaina, ettei espanjalainen Miguel Grau jatka enää joukkueen päävalmentajana. Loppukauden joukkuetta valmentaa apuvalmentajana toiminut Ramiro Munoz.

Source Link is.fi