Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c31ceea788281c24770de7da637d4f0c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Imatran SM-hiihdoissa kuolemantapaus – Uutisalue

Imatran SM-hiihdoissa kuolemantapaus

Imatra

Imatran Ukinniemessä parhaillaan järjestettävissä SM-hiihdoissa nähtiin ikävä käänne perjantaina. Ilta-Sanomien tietojen mukaan SM-kisoissa talkootöissä ollut yli 70-vuotias suomalaismies lyyhistyi purevassa pakkassäässä yllättäen maahan ja menehtyi myöhemmin – välittömästi alkaneista elvytysyrityksistä huolimatta.

SM-kisojen järjestelyistä vastaavan Imatran Urheilijoiden puheenjohtaja Aki Keskinen vahvistaa tiedon.

– Kyllä tieto valitettavasti pitää paikkansa. Näin surullisesti pääsi tapahtumaan, Keskinen sanoo.

– En itse ollut tapahtumapaikalla, mutta tiedän, että sinne hälytettiin saman tien pelastushenkilöä. Ikävää, ettei siinä vaiheessa mitään ollut enää tehtävissä.

SM-kisojen liikenteenohjauksessa auttamassa ollut mies tunnettiin IS:n paikan päällä haastatteleman hiihdon sisäpiiriläisen mukaan piinkovana urheilumiehenä, jolle urheiluseurojen ja -ihmisten auttaminen oli elämäntehtävä.

– Hän todella rakasti urheilun talkootyötä. Tästä aiheesta juttelimme myös perjantaina siellä kisa-alueen lähettyvillä, jossa hän oli talkootöissä. Siitä ei sitten ollutkaan mennyt pitkään, kun ikävät tapahtumat olivat alkaneet, lähde kertoo.

– Hänen menehtymisensä on erittäin surullinen asia. Pientä lohtua voi hakea siitä se, että ainakin hän sai lähteä rakkaan harrastuksensa parissa.

Perjantaina Imatralla hiihdettiin SM-pariviestit.

Source Link is.fi