Banner Before Header

Ivana Trumpin neljäs aviomies Rossano Rubicondi, 49, on kuollut – piti todellisen tilanteensa visusti salassa loppuun saakka

Vain harva tiesi, että Ivana Trumpin, 72, neljäs aviomies Rossano Rubicondi oli vakavasti sairas, ennen kuin hän löytyi kuolleena kotoaan vajaa kuukausi sitten. Hän oli saanut sairauskohtauksen ja lyönyt päänsä kylpyammeessa.

Asiasta uutisoi muun muassa People, jonka mukaan italialaistähti ei ollut kertonut sairaudestaan edes omille vanhemmilleen.

Peoplen mukaan 49-vuotiaana kuollut Rubicondi sairasti syöpää.

Ivana Trump kommentoi lehdelle olevansa musertunut lokakuisen suru-uutisen vuoksi. Hän soitti suruvalittelut ex-miehensä vanhemmille. Ivana Trumpilla ja häntä 23 vuotta nuoremmalla Rubicondilla oli pitkä ja vaiherikas yhteinen historia.

Rossano Rubicondi teki nuorempana mallin ja näyttelijän töitä. Viimeisinä vuosinaan hän vaikutti ravintola-alalla.

Trump ja Rubicondi seurustelivat useita vuosia, ennen kuin he avioituivat vuonna 2008 Ivanan ex-miehen Donald Trumpin omistamassa Mar-a-Lagon kartanossa Floridassa.

Hääjuhlassa oli paikalla peräti 400 vierasta ja juhlallisuudet olivat vertaansa vailla. Hääparin iso ikäero kiinnosti mediaa ja Rubicondia tituleerattiin Ivanan uudeksi toyboyksi.

Vain viikkoja ennen hulppeita häitään morsiuspari aiheutti pienoisen kohun, kun poliisit joutuivat puuttumaan parin suhderiitaan. Town & Country -lehden uutisoima kärhämä koski liiton avioehtoa ja Rubicondi vietiin paikalta käsiraudoissa. Syytteitä ei kuitenkaan koskaan nostettu ja häitä vietettiin pian Trumpien yltäkylläiseen tyyliin.

– Tämä ei ole 24/7-avioliitto, mutta me molemmat nautimme siitä, Ivana Trump kommentoi suhdettaan pian häiden jälkeen.

Ivanan toinen aviomies Donald toi julki mielipiteensä ex-vaimonsa uudesta valloituksesta.

– Olin todella skeptinen sen avioliiton suhteen. Enkä ollut kovin vakuuttunut senkään jälkeen, kun olin tavannut Rossanon, Donald Trump kuvaili tunteitaan The New York Postille vuonna 2009.

Pari esiintyi Italian Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa yhdessä vain muutama vuosi sitten.

Vaikka avioliitto kesti vain vuoden päivät, kaksikon tiet veivät takaisin yhteen kerta toisensa jälkeen. On-off-suhde kesti kaikkinensa yli 15 vuotta, vaikka molemmilla oli matkan varrella myös muita suhteita.

Vuonna 2018 pari nähtiin Italian Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Lehtitietojen mukaan entinen aviopari vietti aikaa yhdessä vielä Rubicondin viimeisinä vuosina. Edellisen kerran Ivana Trump ilmoitti heidän erostaan vasta vuonna 2019.

– Ajatelkaa mitä haluatte. Ivana on kuin perhettä minulle. Olemme hyvin läheisiä. Hänellä on hyvä sydän, Rubicondi kommentoi Page Sixille vuoden 2019 erouutisen jälkeen.

Italialaissyntyisen Rubicondin tarina alkoi Roomasta, josta hän ponnisti Lontooseen työskennelläkseen mallina ja näyttelijänä.

Vaikka mieleenpainuvasta ulkokuorestaan tunnettu tähti alkoi hiljalleen tehdä nousuaan, hän nousi uutisotsikoihin kunnolla vasta tavattuaan Ivana Trumpin vuonna 2002.

Peoplen mukaan Rossano Rubicondi työskenteli viimeisinä vuosinaan Pizzeria-yrittäjänä Floridassa. Rubicondin vanhemmat kertoivat haastattelussa, että Ivana Trump pysyi heidän poikansa tukena loppuun saakka.

Peoplen mukaan Trump oli niitä harvoja, jotka tiesivät ex-miehensä syöpäsairaudesta.

Ivana Trumpin ja Rossano Rubicondin yhteinen taival kesti kaikkinensa yli 15 vuotta, vaikka heillä oli välissä muitakin suhteita.

Ivana Trump asteli ensimmäistä kertaa alttarille vuonna 1971 hiihto-opettaja Alfred Winklmayrin kanssa. Suhde kesti kuitenkin vain pari vuotta ja vuonna 1976 mallikaunottaren ja kiinteistömoguli Donald Trumpin tiet kohtasivat.

Hääkellot soivat vuotta myöhemmin, mutta tämäkään liitto ei kestänyt. Suhde päättyi valtavan skandaalin siivittämänä vuonna 1991.

Donald Trumpilla oli 80-luvun lopulla huhuttu olevan säpinää missikaunotar Marla Maplesin kanssa. Eroa ja sen värikkäitä vaiheita seurattiin tarkoin amerikkalaislehdissä. Parisuhdedraama huipentui Trumpin perheen lomareissulla Aspenissa, jonne Trumpin kerrotaan lennättäneen myös rakastajattarensa.

Ivanan kerrotaan saaneen tietää Maplesin olevan Aspenissa ja naisten kerrotaan joutuneen rajuun sanasotaan laskettelurinteessä. Tapaus oli aikansa sensaatio.

Huhujen mukaan Ivana sai avioerossa noin 18 miljoonaa euroa, parin kartanon Connecticutissa ja Palm Beachin -kodin. Hän sai myös pitää kaikki Trumpilta saamansa hulppeat korut.

Trump ja Rubicondi poseerasivat onnellisina vuonna 2006.

Ivana ei jäänyt itkeskelemään Trumpin perään, vaan löysi rinnalleen uuden rakkauden Riccardo Mazzuccellista. Pari vihittiin 1995, mutta liitto päättyi riitaisasti, kun Trump haastoi Mazzuccellin oikeuteen salassapitosopimuksen rikkomisesta.

Vuonna 2008 yhdysvaltalaismedia kohahti, kun tuolloin 59-vuotias Trump avioitui 36-vuotiaan Rossano Rubicondin kanssa miljoonia maksaneissa satuhäissä.

Ivana Trump on sittemmin vannonut, että neljä epäonnistunutta avioliittoa ovat tarpeeksi, eikä hän enää koskaan aio vihille.

Salamaliiton läpikäynyt pari kuvattiin yhdessä useamman kerran vielä tämän vuoden aikana.

Source Link is.fi