Banner Before Header

Jaajo Linnonmaa tienasi 15 kertaa enemmän kuin Sointu Borg

Tamperelainen kauppatieteiden maisteri Sointu Borg nousi lähes koko kansan tietoisuuteen tänä keväänä, kun hän voitti Diili-ohjelman viimeisimmän tuotantokauden. Kilpailun voitti mullisti Borgin, 28, elämän ja nykyään hän on paitsi Jaajo Linnonmaan yhtiökumppani, myös haluttu puhuja, joka kiertää viikoittain erilaisissa tapahtumissa.

Mitä todennäköisimmin Diilin voitto tulee tulevaisuudessa näkymään myös Borgin palkkapussissa. Ennen kilpailuun osallistumistaan Turun kauppakorkeakoulusta valmistunut Borg pyöritti omaa yritystään, joka välittää hosteja erilaisiin tapahtumiin.

Vuosi 2020 oli kuitenkin tapahtumateollisuudelle rankka ja näin ollen Borg tienasi ansiotuloja 11 365 euroa, pääomatuloja hänellä ei ollut. Vuonna 2019 Borg ansaitsi ansiotuloja 20 474 euroa. Video yllä: Näin etsit kenen tahansa verotiedot vuodelta 2020.

Sen sijaan Borgin yhtiökumppani ja esimies Jaajo Linnonmaa kuittasi vuodelta 2020 ansiotuloja 136 903 euroa ja pääomatuloja 31 763 euroa. Yhteensä tulot olivat siis 168  666 euroa.

Vuonna 2019 Linnonmaa kuittasi ansiotuloja 115 152 euroa ja pääomatuloja 34 034 euroa.

Radio- ja tv-juontaja Jari ”Jaajo” Linnonmaa kuuluu maamme suosituimpiin ruutukasvoihin ja radioääniin. Diilin ohella Linnonmaa on nähty televisioruudussa muun muassa suositussa Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa. Linnonmaa on palkittu vuoden radiojuontajana peräti yhdeksän kertaa ja hänen luotsaamansa Radio Suomipopin Aamulypsy lukeutuu Suomen kuunnelluimpiin radio-ohjelmiin.

Linnonmaa tekee kuitenkin paljon muutakin kuin radiota ja tv:tä, sillä hän on todellinen sarjayrittäjä ja pyörittää monia yrityksiä monilta eri aloilta.

Lue lisää: Tällainen on Jaajo Linnonmaan yritysimperiumi – 12 firmaa, joiden menestys vaihtelee ja joista yksi on selvä riski

Sointu Borg on nähty niin ikään televisiossa myös ennen Diiliä. Borg muistetaan Bimbo Oy -tosi-tv-ohjelmasta, jossa seurattiin Borgin ja hänen ystävänsä Alina Välimäen yritystoimintaa heidän opiskelujensa ohella.

Nykyään Borg tienaa myös sosiaalisen median avulla, jossa hän tekee kaupallisia yhteistöitä. Muun muassa kuvapalvelu Instagramissa Borgilla on huimat 89 000 seuraajaa.

Lue lisää: Ketkä tienasivat Suomessa yli 100 000 euroa? Katso IS:n verokoneesta.

Source Link is.fi