Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_17d87fbad284514f4bdd94c47e03a48d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jalkapallon showpainiin vaihtanutta saksalaistähteä epäillään kytköksistä natsi­liikkeeseen – ex-seuran faneilta raju kannanotto – Uutisalue

Jalkapallon showpainiin vaihtanutta saksalaistähteä epäillään kytköksistä natsi­liikkeeseen – ex-seuran faneilta raju kannanotto

Entistä Saksan jalkapallomaajoukkueen maalivahtia Tim Wieseä, 40, epäillään kytköksistä natsiliikkeeseen, saksalaislehti Bild uutisoi.

Suurseura Werder Bremenissä pitkään pelannut Wiese on yhdistetty moottoripyörä­jengi Radikal Kameraden Bremeniin, joka tunnetaan rajusti oikealle suuntautuvasta politiikastaan.

Huhut Saksassa ovat äityneet niin pahoiksi, että Werder Bremen on joutunut antamaan tiukan vaatimuksen entiselle pelaajalleen.

– Viestimme hänelle oli: Meidän täytyy ottaa etäisyyttä sinuun, jos julkaiset vielä kuvia itsestäsi äärioikeistolaisten ihmisten seurassa. Emme voi pysytellä hiljaa asiasta, mutta aiomme ottaa etäisyyttä, seuran puheenjohtaja Hubertus Hess-Grunewald kertoi Bildille.

Werder Bremenin kannattajat ilmaisivat mielipiteensä Wiesestä lauantaina Saksan Bundesliigan ottelussa Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Fanit levittivät katsomossa lakanan, jossa oli kuva entisestä maalivahdista ja hänen äärioikeistolaisista ystävistään.

– Kenelläkään, joka hengailee natsien kanssa, ei ole asiaa Weserstadionille. Ei paikkaa Tim Wieselle! lakanassa luki.

Jalkapallouransa jälkeen showpainijaksi ryhtynyt Wiese on itse kiistänyt kytköksensä natsiliikkeeseen ja kertonut, että hänellä on paljon maahanmuuttajataustaisia ystäviä.

Lue lisää: Saksan entinen maajoukkuefutaaja on nyt 130-kiloinen lihaskimppu – debytoi pian erikoisessa lajissa

Source Link is.fi