Banner Before Header

Jälleen yksi nainen lähetettiin kotimatkalle BB-talosta – pudotettu Melody kertoo, mistä uskoo sen johtuvan

Sunnuntai-iltana Big Brother -talosta kotimatkalle lähetettiin 29-vuotias keittiöpäällikkö Melody. Reipas ja rempseä helsinkiläisnainen oli yhdeksäs talosta häädetty kilpailija.

Nyt Melody kertoo IS:n haastattelussa odottavansa jännittynein tunnelmin sitä, että pääsee palaamaan takaisin arkirutiiniensa pariin.

– Kyllähän se normaaliin palaaminen jännittää. Olen ehtinyt viettää talon ulkopuolella vasta yhden yön, niin ei tässä vielä ole paljon ehtinyt, Melody kommentoi.

Heti pudotuksen jälkeen Melody suunnitteli suuntaavansa seuraavaksi hampurilaisaterian äärelle. Suunnitelma jäi kuitenkin toteuttamatta, sillä päivä venähti odotettua pidemmäksi.

– Nappasin tien päällä Reissumiehen, ja sekin oli oikein hyvä valinta, mutta käyn kyllä tämän viikon aikana syömässä sen mega-aterian paprikamajoneesilla, Melody vakuutti.

Melody palaa arkeen jännittynein tunnelmin.

Kotiinlähtö ei tullut Melodylle yllätyksenä, sillä hän oli jo pidemmän aikaa ounastellut joutuvansa kotimatkalle ennemmin tai myöhemmin.

– En uskonut omaan voittooni ja tiesin, että päiväni ovat luetut. Siksi pudotus ei ollut minulle mikään suuri shokki.

Melodya ennen Big Brother -talosta oli häädetty yhteensä kahdeksan kilpailijaa, joista kaikki, yhtä lukuun ottamatta, olivat olleet naisia. Naisten pudottaminen kilpailusta on herättänyt paljon keskustelua viestintäsovellus Jodelissa viikko toisensa jälkeen.

Myös Melody kertoo huomanneensa asian ja pohtineensa, miksi kotiin on lähetetty nimenomaan naiskilpailijoita.

– Onhan se tuntunut aika erikoiselta. Uskon sen kuitenkin johtuvan siitä, että talossa on ollut paljon suuria ja mielenkiintoisia persoonia, jotka nyt vain ovat sattuneet olemaan miehiä.

Melody kertoi nauttineensa Big Brother -kokemuksesta suuresti.

Omaksi voittajasuosikeikseen Melody nimeää Akin ja Pekan.

– He ovat molemmat todella viihdyttäviä persoonia ja muutenkin mukavia tyyppejä, hän perusteli.

Big Brother -taloon astuessaan Melody kertoo yllättyneensä erityisesti siitä, miten samanhenkisiä kaikki asukkaat olivat keskenään. Hän oli etukäteen olettanut, että osallistujien välillä saattaisi syntyä suuriakin ristiriitoja.

– Oli pelkästään hyvä, ettei niin käynyt.

Kilpailua Melody kuvaa jälkikäteen ikimuistoiseksi kokemukseksi. Hän sai yhdeksän viikon aikana ystäviä, joihin aikoo pitää yhteyttä myös Big Brother -talon alkupuolella.

– Lähtisin mukaan uudestaankin, hän totesi ja jatkoi:

– Vaikken kadu mitään tekemääni, aina tulee tilanteita, joissa olisi voinut toimia tai sanoa jotain eri tavalla. En missään kohtaa halunnut kenellekään mitään pahaa, ja pyysin muilta anteeksi, jos jokin asia jäi mietityttämään minua.