Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d8db54db87ced3371cd894f87791cca3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jari-Matti Latvala teki valtavan vaikutuksen Toyotan pomoon – yksi yllättävä teko jäi erityisesti mieleen – Uutisalue

Jari-Matti Latvala teki valtavan vaikutuksen Toyotan pomoon – yksi yllättävä teko jäi erityisesti mieleen

Jari-Matti Latvalan ensimmäinen kausi Toyotan rallitiimin tallipäällikkönä oli upea. Toyota voitti valmistajien maailmanmestaruuden, ja Sebastien Ogier juhli kuljettajien mestaruutta tallikaveri Elfyn Evansin sijoituttua MM-sarjassa toiseksi.

Japanilaisen autojätin pääjohtaja Akio Toyoda kehui Latvalaa estoitta tallin sivuilla julkaistussa tiedotteessa.

Toyotan ratissa itse vuosina 2017–2019 ajanut Latvala vaikuttaa Toyodan sanojen perusteella suositulta johtajalta.

– Jari-Matin ansiosta talli pystyi hymyilemään. Johtajana Jari-Matti laittaa aina kuskit etusijalle. Uskon, että kaikki kuljettajamme pystyivät päättämään kauden hymyillen, koska päätökset tehtiin heidän näkökulmastaan, Toyoda sanoo.

– Hän vihaa häviämistä, yhtä paljon tai ehkä jopa enemmän kuin minä. Uskon, että hänen tästä näkökulmasta tekemänsä päätökset tekivät tiimistä vahvan.

Toyotan pääjohtaja Akio Toyoda.

Vaikka Latvalan tallissa kuskit ovatkin etusijalla, Toyoda kertoo, että häneen teki erityisen vaikutuksen se tapa, jolla Latvala huomioi kaikki alaisensa.

– Jari-Matti yllätti minut vielä yhdellä tavalla. Se oli hänen perinpohjainen yhteydenpitonsa tallin jäsenten kanssa. Tallin kuvaamalla videolla näin hänen tervehtivän kaikkia alaisiaan yksitellen aikaisin aamulla huoltoalueella. Kaikki 200 työntekijäämme Suomessa, Virossa, Saksassa ja Japanissa olivat tiiviisti yhtä, koska meillä oli hänet. Arvostan häntä todella paljon sellaisen perheenomaisen mutta ammattimaisen tiimin rakentamisesta, johon tähtäämmekin.

36-vuotias Latvala sijoittui omalla ajajaurallaan parhaimmillaan MM-sarjassa toiseksi, vuosina 2010, 2014 ja 2015.

Source Link is.fi