Banner Before Header

Jättimäinen ”Iranin Hulk” kohtaa ”Maailman pelottavimman miehen” nyrkkeilykehässä – videot harjoituksista herättävät epäilyksiä

Huhtikuussa Lontoossa järjestetään nyrkkeilyottelu, joka on kuin suoraan sarjakuvalehden sivuilta.

”Historian raskaimmaksi kamppailuksi” ristityssä julkkistaistossa kehään nousee kaksi Instagram-suosiota kerännyttä miestä: englantilainen Martyn Ford ja iranilainen Sajjad Gharibi.

203-senttinen ja 130-kiloinen Ford, 39, on kehonrakentaja ja näyttelijä, joka kutsuu itseään ”Maailman pelottavimmaksi mieheksi”.

29-vuotias kehonrakentaja Gharibi tunnetaan puolestaan ”Iranin Hulkina”. Hän on 188-senttinen ja painaa 177 kiloa.

Yhteensä miehillä on lähes neljä miljoonaa Instagram-seuraajaa, mutta nyrkkeilytaidoista on vain vähän näyttöä.

Gharibi on julkaissut omalla Instagram-tilillään videoita sparraussessioistaan, joissa hän muun muassa kamppailee samanaikaisesti neljän miehen kanssa. Kehnon toimintaelokuvan oloisissa pätkissä Gharibi ei vain nyrkkeile, vaan myös heittelee vastustajiaan judotyyliin, ja hänen tyrmäysiskuissaan on vahva lavastuksen maku.

Video: Iranin Hulk ottelee neljää miestä vastaan.

– Tee hiljaa töitä ja anna menestyksen pitää ääntä. Hei kaunis poika, nauti jäljellä olevista päivistäsi. Minä tulen Lontooseen, Gharibi kirjoitti videon saatesanoiksi.

Video: Gharibi ottaa iskuja vastaan ja ”lyö” vastustajan lattiaan.

Lue lisää: Kommentti: Miksi tubettaja Jake Paul, 24, takoo rahaa nyrkkeilemällä? Selitys löytyy pornosta, väittää asiantuntija

Ford on piikitellyt tulevaa vastustajaansa videot nähtyään. Hän ennustaa verilöylyä kehässä.

– Olen totta puhuen vähän huolissani ja levoton sen suhteen, mitä voi tapahtua, mutta huhtikuussa kyse on ottelusta enkä tunne sympatiaa. Harjoitteluni tähtää voittoon ja tyrmäykseen, sekä katsojien vakuuttamiseen ja järkyttämiseen, Ford kirjoitti Instagramissa.

Ford on itse julkaissut videoita, joissa hän sentään näyttää harjoittelevan nyrkkeilyä perinteisin menetelmin kehässä.

Source Link is.fi