Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a98c630ef2c8be1443d3be1b6b841ab4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jättipaljastus uudessa Vain elämää -jaksossa: Chisu lopettaa soolouransa – tulevaisuuden varalle uusia suunnitelmia – Uutisalue

Jättipaljastus uudessa Vain elämää -jaksossa: Chisu lopettaa soolouransa – tulevaisuuden varalle uusia suunnitelmia

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Chisun päivää. Nelosen tiedotteen mukaan Chisu, oikealta nimeltään Christel Roosberg, paljastaa perjantaina esitettävässä jaksossa, että hän aikoo lopettaa soolouransa.

Chisu kertoo asiasta muille artisteille illallisen aikana. Keskustelu saa alkunsa siitä, kun laulaja alkaa puhumaan avoimesti aviomiehestään Jori Roosbergista.

Myös Roosberg työskentelee musiikin parissa, ja hän on toiminut urallaan muun muassa PMMP:n säveltäjänä ja tuottajana. Illallisen aikana Chisu paljastaa pariskunnan suunnittelevan yhteistä, musiikkiin liittyvää projektia.

– Tämä pohdinta mun ja Jonin tulevaisuuden suunnitelmista on mennyt jo aika pitkälle. Olen päättänyt, että aion jäädyttää sooloartisti-Chisun ja katsoa, mitä tehdään Jorin kanssa yhdessä, Chisu sanoo perjantaina esitettävässä jaksossa.

Samalla Chisu kertoo haluavansa nähdä elämää muunakin kuin keikkailevana artistina.

Jori Roosberg on Chisun elämän rakkaus.

Chisun yllätyspaljastus saa pöydän ääressä istuvat artistikollegat hiljenemään. Hetken hiljaisuuden jälkeen Suvi Teräsniska tiedustelee Chisulta, onko pariskunnalla haaveita maailmanvalloituksesta.

– On meillä, mutta se ei ehkä ole sellaista, että menisimme bändinä valloittamaan maailmaa, vaan enemmänkin, ettemme jätä käyttämättä sellaisia potentiaaleja, mitä jossain (muualla) mahdollisesti on, Chisu vastaa.

– Mulla on vahvasti sellainen olo, etten tule todella pitkään aikaan tekemään artisti Chisuna hirveästi suomenkielistä musiikkia. Nyt on uuden seikkailun aika, hän jatkaa.

Muut artistit yllättyvät Chisun lopettamispäätöksestä.

Muut artistit ovat vaikuttuneita Chisun rohkeasta päätöksestä, ja he haluavat nostaa maljan laulajan uusille suunnitelmille.

– Rohkeaa ja varmasti antoisaa, Jukka Poika kannustaa.

Tämän jälkeen Chisu kiittää kollegojaan ja kertoo olevansa valtavan onnellinen nykyisestä elämäntilanteestaan. Samalla hän paljastaa pohtineensa pitkään, haluaako lähteä lainkaan mukaan uudelle Vain elämää -kaudelle.

– Ei ollut mitenkään itsestään selvää, että tulen olemaan tällä kaudella. Mun piti lopettaa jo viime syksynä, hän kertoo.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi