Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6b0ad344427816b88dd662750913647d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jättisopimuksen solminut Patrik Laine vitsailee rahasta: ”Jossain on pakko säästää” – Uutisalue

Jättisopimuksen solminut Patrik Laine vitsailee rahasta: ”Jossain on pakko säästää”

Jääkiekkoilija Patrik Laineen siilimäinen hiuskuontalo jaksaa kiinnostaa Pohjois-Amerikassa.

Bally Sports julkaisi perjantaina otteen videohaastattelustaan Laineen kanssa. Aiheena oli totta kai hänen kampauksensa.

– Olen melko tyytyväinen, koska olen nähnyt pahempiakin kampauksia kuin tämän, Columbuksen tähtihyökkääjä sanoi videolla.

Laine myös kertoi uuden syyn sille, miksi päätti luopua pitkästä tavaramerkkitukastaan.

– Tämä on helppohoitoinen, joten säästän vähän rahaa shampoon suhteen. Jossain sitä rahaa on pakko säästää, ja tämä oli siihen hyvä keino, Laine, 24, veisteli pieni hymynkare suupielessään.

Laine solmi kesällä nelivuotisen ja 34,8 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Blue Jacketsin kanssa. Hänen keskimääräinen kausitienestinsä on 8,7 miljoonaa dollaria.

Laine on istutettu Columbuksen harjoitusleirillä samaan vitjaan tähtihankinta Johnny Gaudreaun kanssa. Vielä on epävarmaa, kuka taiturimaisen kaksikon sentterinä pelaa, kun kiekko tippuu jäähän 13. lokakuuta.

Harjoituksissa Laineen ja Gaudreaun keskellä on viilettänyt kapteeni Boone Jenner. Blue Jacketsin päävalmentaja Brad Larsen kuitenkin paljasti, että supertähtiketjun sentterinä mahdollisuutensa saavat Jennerin lisäksi ainakin Cole Sillinger ja Jack Roslovic.

Laineella on selvä käsitys siitä, millaisen keskushyökkääjään hän ja Gaudreau tarvitsevat.

– Sanoisin, että puolustavan. Kumpikaan meistä ei ole tullut tunnetuksi puolustuspelistään. Jake (Vorecek) sanoi jo viime kaudella minun kanssa pelatessaan, että tarvitsemme vastuullisen sentterin. Taidamme tarvita sellaisen taas, Laine tuumi Athleticin haastattelussa.

Source Link is.fi