Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_85816c19b77d606d4ba99599a7cc2563, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jenni Haukion näyttävä kaulakoru vangitsi katseet Ahvenanmaalla – näin paljon suomalaismuotoilijan luomus maksaa – Uutisalue

Jenni Haukion näyttävä kaulakoru vangitsi katseet Ahvenanmaalla – näin paljon suomalaismuotoilijan luomus maksaa

PRESIDENTTI Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio osallistuvat tänään Ahvenanmaan itsehallinnon 100-vuotisjuhliin. Presidenttiparin lisäksi juhlallisuuksiin osallistuvat myös Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia.

Lue lisää: Arvovieraiden aika­taulu pidettiin salassa – Ruotsin kuningas­pari saapui Ahvenan­maalle

Ruotsin kuningaspari ja Suomen presidenttipari aloittivat päivän tutustumalla historialliseen Bomarsundin linnoitukseen. Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio sekä Ruotsin kuningaspari saapuivat paikalle bussikuljetuksella yhdessä muiden vieraiden kanssa.

Rouva Jenni Haukiolla oli valinnut ylleen kukallisen mekon ja vaaleanpunaisen jakun. Käsissään hän kantoi vaaleaa kirjekuorilaukkua ja asun kruunasivat saman sävyiset avokkaat.

Jenni Haukio, Sauli Niinistö sekä Ruotsin kuningaspari nauttivat Ahvenanmaan aurinkoisesta säästä.

Haukion kaulassa nähtiin kotimaista muotoilua. Hänen jakkunsa rintamusta korosti kaunis rintaneula.

Tarkkasilmäisten huomio kiinnittyi myös rouva Haukion koruvalintoihin. Haukio oli kiinnittänyt värikkään jakkunsa rintamukseen rintakorun ja kaulassaan hänellä oli kuopiolaisen muotoilija Eelis Aleksin Aarni-korusarjaan kuuluva kaulakoru.

Lumoava-brändin alla kulkeva Aarni-korusarja on arvokas ja myös Haukion kaulassa nähdyn korun arvo on merkin virallisten nettisivujen mukaan 499 euroa.

Lue lisää: Presidenttipari saapui Ahvenanmaalle yhdessä Ruotsin kuninkaallisten kanssa – Jenni Haukio edusti hurmaavassa asussa

Haukio on totuttu näkemään julkisuudessa varsin hillityissä asukokonaisuuksissa. Haukio on suosinut yksinkertaista tyyliä myös tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla vuosi toisensa jälkeen.

Presidenttiparin päivän ohjelmaan kuuluvat muun muassa vierailut Bomarsundin linnoituksen raunioilla ja Kastelholman linnassa sekä tilaisuus Ahvenanmaan itsehallinnosta ja asemasta demilitarisoituna alueena. Päivän huipentavat illallinen ja juhlakonsertti.

Source Link is.fi