Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c2071964057c143f561f2b94ff33c12f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joanna Kuvaja julkaisi kuvan vastasyntyneestä pojastaan – herkkä otos sulatti seuraajien sydämet – Uutisalue

Joanna Kuvaja julkaisi kuvan vastasyntyneestä pojastaan – herkkä otos sulatti seuraajien sydämet

Tv-juontaja Joanna Kuvaja, 37, ja hänen puolisonsa Kalle Kuvaja saivat perheenlisäystä 20. joulukuuta. Pari viikkoa sitten syntynyt pienokainen on pariskunnan kolmas yhteinen lapsi.

Nyt Kuvaja on julkaissut Instagramissa ensimmäisen kuvan perheen uusimmasta tulokkaasta. Suloisessa otoksessa isoveljet ovat kumartuneet katselemaan vastasyntynyttä pikkuveljeään.

– 2 viikkoa sitten meidän elämä muuttui, Kuvaja kirjoittaa sydämen kera.

Päivityksessä Kuvaja kertoo synnytyksen sujuneen ongelmitta. Pienokainen syntyi vain muutamaa päivää ennen laskettua aikaa, joka oli jouluaattona.

– Lähtö Husin naistenklinikan synnytysosastolle tuli yllättäen, ennen kun ehdittiin Kallen kanssa käydä nukkumaan.

Ruutukasvo kiittelee vuolaasti sairaalan henkilökuntaa, jonka ansiosta synnytys eteni turvallisesti ja hallitusti loppuun saakka. Kun synnytys oli ohi ja Kuvaja sai vihdoin oman pienokaisensa syliin, tunne oli sanoinkuvaamaton.

– Voi sitä onnen euforiaa, kun saimme pienen poikamme syliin. Kyyneleiden tulva ei meinannut lakata koko päivänä (tai oikeastaan koko viikon aikana!).

Kuvaja kertoo lapsen syntyneen varhain aamuyöllä ja perheen kotiutuneen sairaalasta jo saman päivän aikana. Kotona pienokaista oli vastassa kaksi innokasta isoveljeä.

– Meidän ykkösketju, juontaja kuvailee veljeskolmikkoa kuvatekstissä.

Päivityksen lopuksi Kuvaja toteaa vuoden 2022 alkavan vahvasti vauvakuplassa.

Joanna ja Kalle Kuvaja ovat olleet naimisissa vuodesta 2011.

Maanantain vastaisena yönä lisätty julkaisu on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja kymmenittäin kommentteja, joissa onnitellaan lämpimästi koko perhettä.

– Ihania kuvia. Paljon onnea koko perheelle! eräs seuraaja kirjoittaa.

– Aivan hellyttäviä kuvia. Hän on niin suloinen ja isoveljet on ihan onnellisia veljestä, toinen jatkaa.

Omat terveisensä kuvan kommenttikenttään ovat jättäneet myös Tuija Pehkonen, Heidi Sohlberg, Mari Valosaari ja Sunneva Sjögren.

– Meidän rakkaat, Sohlberg kirjoittaa sydämien kera.

Kuvaja kertoi kolmannen lapsensa syntymästä pari viikkoa sitten Instagram-tilinsä tarinassa.

– Meidän pienen laskettu aika oli jouluaatto. Hän kuitenkin toteutti koko perheen toiveen ja syntyi tänään aamuyönä, hän kirjoitti tuolloin.

MTV3:n Viiden jälkeen -ohjelmaa juontava Kuvaja jäi äitiyslomalle lokakuun lopussa. Hän on ollut naimisissa puolisonsa Kalle Kuvajan kanssa vuodesta 2011.

Source Link is.fi