Banner Before Header

Johnny Depp juhli oikeudessa todistaneen ex-tyttöystävänsä kanssa Lontoossa – fanit tekivät välittömästi terävän havainnon

Ex-aviopari Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen kunnianloukkausoikeudenkäynti tuli lopullisesti päätökseensä keskiviikkona, kun valamiehistö antoi lopullisen ratkaisunsa. Heard tuomittiin lopulta kunnianloukkauksesta Deppiä kohtaan.

Lue lisää: Tuomio tuli: Amber Heard syyllistyi Johnny Deppin kunnian loukkaamiseen

Lue lisää: Helpottunut Johnny Depp kommentoi oikeuden päätöstä: Sain elämäni takaisin

Amber Heard oli paikalla Virginiassa ottamassa vastaan valamiehistön päätöksen, mutta Depp ei. Johnny Depp nimittäin lensi heti oikeudenkäynnin päätyttyä Lontooseen, jossa hän esiintyi rockmuusikko Jeff Beckin rinnalla Royal Albert Hall -konserttisalissa. Keikan jälkeen satapäinen fanilauma jäi odottamaan Deppiä konserttisalin ulkopuolelle.

Johnny Depp on viime viikot käynyt oikeutta ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan. Kuvassa Deppin rinnalla hänen asianajajansa Camille Vasquez.

Yleisön joukossa oli myös supermalli Kate Moss, 48, joka on Deppin entinen naisystävä ja todisti Deppin puolesta oikeudenkäynnissä. Moss kumosi oikeuden edessä väitteet, joiden mukaan Depp olisi tönäissyt hänet alas portaita heidän suhteensa aikana. Deppin puolustus sai oikeuden kutsua Moss todistamaan Heardin mainittua hänet omassa lausunnossaan oikeudessa.

Lue lisää: Paljastuiko totuus viimein? Kate Moss kertoi oikeudessa, mitä hänen ja Johnny Deppin loma­matkalla tapahtui – sitkeät huhut velloneet vuosi­kausia

Daily Mailin mukaan Moss ja Depp viettivät aikaa juhlien lavan takana. Sosiaalisessa mediassa spekulaatiot heräsivät nopeasti.

– Voiko tämä olla syy, miksi hän (Depp) tuli Lontooseen? Paras asia, mitä hän (Heard) on tehnyt, oli mainita Kate Moss oikeudenkäynnissä. Se toi hänet (Mossin) takaisin Deppin elämään, eräs twiittaaja kommentoi.

Kate Moss todisti oikeudessa Deppin puolesta videon välityksellä.

Britanniaan lennähtänyt Depp ei siis palannut kuulemaan tuomiotaan Virginiaan, jossa spektaakkelimaista oikeuskiistaa puitiin viikkojen ajan. Brittilehti Mirror kertoi, että Depp bongattiin vain minuutteja ennen oikeuden päätöstä newcastlelaisesta pubista, jossa hän nautiskeli brittiläisen Fish and chips -klassikkoannoksen oluen kera.

Lue lisää: Näin Johnny Depp juhli voittoaan – oli brittipubissa vain minuutteja ennen oikeuden päätöstä

Lue lisää: Johnny Deppin oikeudenkäynnin tuomio jakoi rajusti mielipiteitä – some leimahti heti liekkeihin

Oikeuden päätöksen julkistamisen jälkeen Depp nähtiin puolestaan Mirrorin mukaan juhlimassa voittoaan Newcastlen Jesmondissa. Nyt näyttelijä on tiettävästi jo palannut takaisin Yhdysvaltoihin.

Valamiehistö langetti Heardin maksamaan 15 miljoonan dollarin (noin 14 miljoonan euron) korvaukset Deppille. Lopullinen korvaussumma on noin 10,4 miljoonaa dollaria eli noin 9,7 miljoonaa euroa, sillä korvaussummaa laskettiin osavaltion lainsäädännön mukaisen maksimisumman suuruiseksi.

Heardin tuomion lisäksi myös Depp määrättiin maksamaan ex-vaimolleen korvauksia. Valamiehistön mukaan Depp herjasi Heardia, mutta se tapahtui hänen asianajajansa Adam Waldmanin kautta ja vain yhdessä kolmesta syytteestä.

Source Link is.fi