Banner Before Header

Johnny Depp käytti huumeita yhdessä maailmantähtien kanssa – tekstiviestit paljastavat hyytävää puhetta ex-vaimosta

Näyttelijä Johnny Deppin, 58, oikeudenkäynti jatkui jälleen torstaina Yhdysvalloissa. Depp joutui Peoplen mukaan hänen ex-puolisonsa Amber Heardin asianajajan ristikuulusteluun muun muassa huumeidenkäytöstään ja hyytävistä tekstiviesteistä, joissa hän vitsaili Heardin tappamisesta.

Peoplen mukaan Depp kertoi torstaina oikeudessa, että hän on käyttänyt huumeita kuuluisien ystäviensä kanssa. Oikeudessa nostettiin esille tekstiviestejä, joissa Depp kuvaili päihteidenkäyttöään ”hirviökseen”.

Heardin asianajaja Ben Rottenborn kysyi Deppiltä, oliko hänen kollegansa, näyttelijä Paul Bettany ”hyvä ystävä, jonka kanssa hän on käyttänyt huumeita”. Peoplen mukaan Depp vastasi myöntävästi ja lisäsi sitten.

– Onpa erikoinen kysymys. Paul Bettany on hyvä ystäväni kyllä.

Deppin mukaan hän ja Bettany käyttivät yhdessä huumeita ”ajoittain”. Kaksikko on näytellyt yhdessä useissa elokuvissa.

Depp myönsi käyttäneensä huumeita myös rockmuusikko Marilyn Mansonin kanssa.

– Olemme käyttäneet kokaiinia yhdessä ehkä muutaman kerran, hän sanoi Peoplen mukaan.

– Annoin kerran Marilyn Mansonille pillerin, jotta hän ei puhuisi niin paljoa, hän jatkoi.

Manson on ollut viime vuosina julkisuudessa häntä kohtaan esitettyjen rajujen syytösten vuoksi. Useat naiset ovat esittäneet Mansonia kohtaan syytöksiä muun muassa seksuaalisesta ahdistelusta. Laulaja on kiistänyt väitteet jyrkästi.

Lue lisää: Evan Rachel Woodilta, 34, kylmäävä väite: Marilyn Manson raiskasi hänet kameroiden käydessä

Lue lisää: Marilyn Manson kommentoi kohua – kiistää näyttelijätähti Evan Rachel Woodin väitteet kameran edessä tapahtuneesta raiskauksesta

Deppin päihderiippuvuutta käsiteltiin oikeudessa myös viime viikolla. Hänen päihteidenkäyttöön kuuluivat ,muun muassa alkoholi, opiaatteja, bentsodiatsepiineja sekä stimulantteja, kuten kokaiinia.

Lue lisää: Johnny Deppin päihdehelvetti paljastui oikeudenkäynnissä – tekstiviestit lääkärille kertovat vaikeasta kamppailusta

Oikeudessa nostettiin torstaina esiin myös Deppin ja Paul Bettanyn väliset tekstiviestit vuodelta 2013, joissa he vitsailivat murhaavansa Amber Heardin.

Peoplen mukaan Depp lähetti Bettanylle viestin, jossa Depp ehdotti Heardin hukuttamista ja sitten polttamista. Näyttelijä kirjoitti harrastavansa seksiä kuolleen Heardin kanssa varmistaakseen, ettei tämä elä enää.

Peoplen mukaan Bettany vastasi Deppille samaan sävyyn ja totesi ajattelevansa samalla tavalla ja haluavansa varmistaa, ettei Heard ole noita.

Paul Bettany on näytellyt muun muassa Kaunis mieli- ja Da Vinci -koodi -elokuvissa.

Depp kertoi aiemmin tällä viikolla oikeudessa, että häntä nolotti nähdä vuosien takaisia tekstiviestejään. Hän selitti viestien hyytävää sisältöä mustalla huumorilla, jonka avulla hän toisinaan ilmaisee itseään.

Paul Bettany on niin ikään ilmaissut, miten kiusallista hänen tekstiviestiensä julkaisu on.

Peoplen mukaan Bettanyn ja Mansonin edustajat eivät vastanneet lehden yhteydenottoon.

Amber Heard oikeudessa Virginiassa torstaina.

Nyt oikeudessa käsiteltävä, Deppin nostama kanne on peruja Heardin vuonna 2018 kirjoittamasta lehtiartikkelista, jossa hän kertoi kokemuksistaan ahdistelusta ja perheväkivallasta. Ex-miestä ei mainittu nimeltä, mutta Depp on katsonut artikkelin tuhonneen hänen uransa.

Depp on kiistänyt väkivallan ja vaatii Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia kunnianloukkauksesta. Heard puolestaan vaatii Deppiltä 100 miljoonaa dollaria.

Source Link is.fi