Banner Before Header

Johnny Depp törsäsi lähes 60 000 euroa ravintolaan – nautiskelee elämästään oikeudenkäynnin jälkeen

Oikeuskriisissä ex-vaimonsa kanssa pyörinyt ja sen voittanut näyttelijä Johnny Depp nähtiin Britanniassa birminghamilaisessa ravintolassa, jossa tähti ei todellakaan kursaillut.

Mirrorin mukaan Depp käytti ravintolassa rahaa nimittäin noin 58 000 euroa (50 000 puntaa) ja jätti jälkeensä myös muhkean tipin tarjoilijoille.

Johnny Depp kuvattiin 2. kesäkuuta kirjoittamassa nimikirjoituksia faneilleen Britannian Gatesheadissa.

Tähti on nähty useasti ympäri Britanniaa ex-vaimonsa Amber Heardin kanssa käydyn oikeudenkäynnin jälkeen muun muassa esiintymässä keikalla rock-tähti Jeff Beckin kanssa sekä newcastlelaisessa pubissa vain minuutteja ennen oikeuden päätöstä ex-avioparin tapauksessa. Depp on vierallut Beckin kanssa Britanniassa useasti eri pubeissa ja ravintoloissa.

Mirrorin mukaan Depp ja Beck nautiskelivat useita intialaisen keittiön ravintola-annoksia ja joivat cocktaileja ja rosé-samppanjaa.

Johnny Depp on esiintynyt Britanniassa Jeff Beckin kanssa.

Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin ex-vaimo Amber Heardia vastaan 1. kesäkuuta. Heard tuomittiin Deppin kunnian loukkaamisesta, mutta myös Depp joutuu maksamaan korvauksia samaisesta syystä Heardille.

Valamiehistö langetti Heardin maksamaan 15 miljoonan dollarin korvaukset Deppille kunnianloukkauksesta. Lopullinen korvaussumma on noin 10,4 miljoonaa dollaria eli noin 9,7 miljoonaa euroa, sillä korvaussummaa laskettiin osavaltion lainsäädännön mukaisen maksimisumman suuruiseksi.

Valamiehistön mukaan Depp herjasi Heardia, mutta se tapahtui hänen asianajajansa Adam Waldmanin kautta ja vain yhdessä kolmesta syytteestä.

Valamiehistö langetti myös Johnny Deppin maksamaan Heardille kunnianloukkauksesta kahden miljoonan vahingonkorvauksen. Se ei sisältänyt rangaistuksellista vahingonkorvausta.

Lue lisää: Tuomio tuli: Amber Heard syyllistyi Johnny Deppin kunnian loukkaamiseen

Johnny Depp ei ollut kuulemassa oikeuden päätöstä 1. kesäkuuta.

DEPPIN ja Heardin suhdetta puitiin Virginian Fairfaxin oikeustalossa useiden viikkojen ajan. Todistajina kuultiin näyttelijöiden itsensä lisäksi muun muassa psykologeja, entisiä työntekijöitä sekä Deppin ex-naisystävää supermalli Kate Mossia, 48.

Oikeudenkäynti näytettiin suorana lähetyksenä internetissä, ja oikeustalon eteen kerääntyi päivittäin runsaasti ihmisiä kannustamaan erityisesti Deppiä. Myös oikeussalin yleisölehterit olivat jatkuvasti täynnä uteliaita faneja.

Oikeudenkäynnissä oli kyse kunnianloukkauskanteesta, jonka Johnny Depp oli nostanut ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan. Taustalla on Heardin joulukuussa 2018 Washington Post -lehdessä julkaistu mielipidekirjoitus, jossa hän kertoi olevansa lähisuhdeväkivallan uhri. Deppiä, tai ketään muutakaan, ei mainittu tekstissä nimeltä, mutta sen katsottiin yleisesti viittaavan Deppiin.

Depp vaati Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia, koska katsoi kirjoituksen tuhonneen hänen uransa. Depp on menettänyt kohun seurauksena lukuisia elokuvarooleja.

Amber Heard kertoi oikeuden päätöksen jälkeen olevansa pettynyt tuomioon.

Heard puolestaan nosti Deppiä vastaan vastakanteen, jossa vaati Deppiltä 100 miljoonan dollarin korvauksia kunnianloukkauksesta Deppin asianajajan kutsuttua Heardin väitteitä väkivallasta huijaukseksi.

Heard myös väitti Deppin koordinoineen ”ahdistelukampanjan” häntä vastaan sosiaalisessa mediassa ja laatineen netissä vetoomuksia, joiden tarkoituksena oli saada Heardille potkut Aquaman-elokuvasta ja kosmetiikkayritys L’Orealista.

Depp hävisi vuonna 2020 Britanniassa käydyn kunnianloukkausoikeudenkäynnin, jota hän kävi The Sun -lehteä vastaan. Lehti nimitti keväällä 2018 Deppiä ”vaimonhakkaajaksi” jutussaan, joka käsitteli Deppin valintaa Ihmeotukset-elokuvasarjan päärooliin.

Lue lisää: Näin Johnny Depp juhli voittoaan – oli brittipubissa vain minuutteja ennen oikeuden päätöstä

Lue lisää: Johnny Deppin oikeudenkäynnin tuomio jakoi rajusti mielipiteitä – some leimahti heti liekkeihin

Source Link is.fi