Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6bf53552880a4e3388a0b45a1e589708, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jokerit on kaappaamassa tulikuuman mestariluotsin – näin Jari Kurri kommentoi – Uutisalue
Banner Before Header

Jokerit on kaappaamassa tulikuuman mestariluotsin – näin Jari Kurri kommentoi

KHL-seura Helsingin Jokerit on kiinnittämässä kovaa nimeä seuraavaksi päävalmentajakseen.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Jokerit on lähellä sopimusta Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta luotsaavan Antti Pennasen kanssa.

Pennasen sopimus Jääkiekkoliiton kanssa päättyy ensi keväänä, eikä hän jatka liiton tehtävissä.

IS tavoitti Pennasen kommentoimaan hänen Jokerit-kytköstään. Hän ei myöntänyt eikä kiistänyt sitä.

– (Jari) Kurri tietää Jokerien tilanteen parhaiten, mestarivalmentaja viestitti viitaten seuran puheenjohtajaan ja general manageriin.

Jokerit hakee uutta päävalmentajaa, sillä nykyinen luotsi Lauri Marjamäki ei jatka seurassa enää ensi kaudella. Seura tiedotti Marjamäen lähdöstä tiistaina. Marjamäki on valmentanut Jokereita kaudesta 2018–19 alkaen.

Jari Kurri, onko Antti Pennanen Jokerien ensi kauden päävalmentaja?

– En halua kommentoida keskeneräistä asiaa, Kurri vastasi torstaina.

Onko Pennanen jopa erittäin varteenotettava vaihtoehto päävalmentajaksi?

– Ilman muuta hän on. En kuitenkaan halua kommentoida keskeneräistä asiaa tämän enempää, Kurri päätti.

Pennanen on yksi halutuimmista ja kuumimmista Suomen nousevista valmentajanimistä. Hän johdatti HPK:n sensaatiomaisesti Suomen mestariksi vuonna 2019 ja oli samana keväänä voittamassa Leijonille maailmanmestaruutta Jukka Jalosen apuvalmentajana.

Vuonna 2020 Pennanen aloitti Nuorten Leijonien päävalmentajana kaksivuotisella sopimuksella. Viime kauden kuplakisoista Edmontonissa palattiin kotiin MM-pronssimitalit kaulassa.

Hämeenlinnalaista Pennasta, 42, pidetään Jalosen manttelinperijänä ja mahdollisesti seuraavana leijonaluotsina, mutta Jalonen jatkaa tehtävässä ainakin kevääseen 2023 asti.

Jalonen on solminut Jääkiekkoliiton kanssa jatkosopimuksen, jossa on optio myös kaudesta 2023–24.

Kahden maajoukkuekauden jälkeen Pennanen tiettävästi haikailee takaisin seuravalmennuksen pariin. Jokerit on looginen askel eteenpäin.

Jääkiekon sisäpiireissä Marjamäen seuraajaksi on veikattu myös Kari Jalosta, maajoukkueessa ja KHL:ssäkin ansioitunutta moninkertaista Suomen mestaria.

Source Link is.fi