Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_28ac536df551b131aafb981224116ee5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joni Mäeltä suvereeni näytös! Katri Lylynperä nousi naisten mestariksi rajun draaman jälkeen – Uutisalue

Imatran SM-hiihdot huipentuivat sunnuntaina sprinttikilpailuihin.

Naisissa mestariksi hiihti Katri Lylynperä. Hopeaa otti Josefiina Böök ja pronssia Maaret Pajunoja. Finaali oli dramaattinen, sillä ennakkosuosikkeihin lukeutunut Jasmin Kähärä kaatui viimeisen laskun alla kärkipaikalta.

Miesten kilpailu oli Joni Mäen suvereeni näytös. Aika-ajoa ja kaikkia erähiihtojaan mielin määrin hallinnut Mäki voitti hopealle kirineen Miro Karppasen 1,95 sekunnilla, vaikka hän hölläsi selvästi tahtiaan lopussa. Verneri Poikonen oli kolmas.