Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_43ba0a659238e338cfefeea57303ab55, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jukka Jalonen äimisteli Ruotsin murhaavaa saldoa: ”En muista vastaavaa” – Uutisalue

Jukka Jalonen äimisteli Ruotsin murhaavaa saldoa: ”En muista vastaavaa”

Kolme alivoimaa, kolme maalia.

Ruotsin ylivoimatehokkuus Karjala-turnauksen finaalissa Suomea vastaan oli murhaava, eikä leijonaluotsi Jukka Jalonen voinut käsittää sitä.

– Se on harvinaista herkkua, että tuollaiset kolme kautta kolme tärähtää, Jalonen äimisteli.

– En muista, milloin olisi ollut vastaavaa. Ruotsi oli tosi tehokas, ja ne olivat vähän sellaisia erikoisia maaleja. Ei voi ketään oikein osoittaa sormella tai syytellä.

No, oikeasti voisi osoittaa sormella. Päävalmentaja ei vain halunnut heittää pelaajiaan bussin alle.

Ruotsin ensimmäisessä maalissa puolustaja Kasper Kotkansalo sijoittui väärin eikä pelannut maalin tehneen Anton Landerin mailaa pois maalin edestä. Kolmas ylivoimaosuma syntyi, kun Marko Anttila hävisi oman pään aloituksen 0–100.

Tasaviisikoin Suomi pelasi kelpo pelin ja sai kirinkin aikaan. KooKoon mies, leijonadebytantti Heikki Liedes oli kuitenkin ainoa, joka onnistui maalinteossa.

Leijonien saldo turnauksessa oli kaksi voittoa ja kakkossija. Mutta mikä tärkeintä, Jalonen esikuntineen sai arvokasta tietoa pelaajista.

– Todella hyvää tietoa saimme, hän myhäili.

– Näimme, missä menemme yksilö- ja joukkuetasolla. Olen tyytyväinen siihen, mitä tuli nähtyä.

Sitä, ketkä pelaajat tekivät leijonaluotsiin parhaan vaikutuksen, ei Jalonen tietenkään suostunut paljastamaan. On kuitenkin selvää, että Suomen paras puolustaja Sami Vatanen (tehot 0+4) pelasi itsensä lähes varmaksi olympiapelaajaksi Pekingiin.

Jalonen ja maajoukkueen general manager Jere Lehtinen lähtevät viikon kuluttua tarkkailumatkalle Pohjois-Amerikkaan, jossa he näkevät kahdeksan päivän aikana seitsemän NHL-ottelua ja tapaavat suomalaisia eturivin pelaajia.

Leijonien seuraava koitos on joulukuun EHT-turnaus Venäjällä, jonne koko joukkue vaihtuu Helsingissä nähdystä. Tärkeänä arvokisakautena Jalonen haluaa testata maksimimäärän pelaajia.

– Lähtökohta on, että koko porukka vaihtuu, Jalonen vahvisti.

Source Link is.fi