Jyrki Lehtolan kolumni: Wille Rydman toi kiireisen kesän Twitteriin

Nihkeästi päästiin aloittamaan kesän ilakoinnit. Takana pari vuotta pandemiaa, vieressä Venäjä, päällä Turkki ja edessä lisää pandemiaa, joten irrottelu on ollut vähän haussa.Sitten Hesarin sankaritoimittajat pelastivat kertomalla, että Wille Rydman oli juuri sellainen kuin Hesarin toimittajat olivat epäilleet sen olevan.

Kokoomukselle tilanne oli imagollisista syistä kiusallinen, ja ne viettivät imagollisista syistä puolitoista tuntia kokouksessa opettelemassa, miten sekä moraalia että järkyttynyt-sanaa taivutellaan.

Meillä muilla ei ollut ongelmia sanojen löytämisessä, ja Twitter-kommentoijat jakautuivat moneen luokkaan erottuakseen toisistaan.

Futurologi ennusti tulevaisuutta kertomalla kokoomusjohdon pelkäävän, että pian tulee paljastumaan kauheuksia, joiden sisältö on vain futurologin tiedossa.

Mediakriitikko syytti maailman tilasta Hesariin soluttautuneita viherstalinisteja, jotka pelkureina olivat piilottaneet valheensa maksumuurin taakse.

Whataboutisti muisteli, että eikös vihreät juottaneet alaikäisiä puoluekokouksessaan ja mikä juttu tääkin on, että miespapit meikkaa.

Kyltymätön riemuitsi maailman muuttumisesta paremmaksi ja pohdiskeli, pitäisikö kieltää vanhat elokuvat, kirjat ja muut kulttuurituotteet, joissa tuodaan ilmi vanhoja asenteita.

Isä muistutti olevansa teinitytön isä, ja siksi raivoa täynnä, sellaista on empatia.

Hothothot muisteli aikoja, jolloin nuoret naiset olivat sen kimpussa ja se joutui niitä pois työntämään.

Influensserikokelas syöksyi mahdollisuuteen kertoa, ettei ole ollut helppoa aina hänelläkään.

Innostuja ei pysynyt housuissaan.

Konsultti hankki lisää asiakkaita kirjoittamalla moniosaisen twiitin siitä, miten organisaatioiden tulisi tällaisissa tilanteissa toimia.

Numeroitsija kirjoitti 7-osaisen twiitin, jossa puki sanoiksi kaiken sen, mikä oli moneen kertaan sanottu.

Äijä kysyi saako enää sanoa kaunista kauniiksi vai pitääkö valehdella rumaksi, ettei tule lähestymiskieltoa.

Yks sälli oli itse seksihommissa jo 14-vuotiaana ja oli siinä sen verran hyvä, ettei todellakaan jäänyt traumoja kenellekään eli mitä te siellä meluatte.

Huuliveikko kutsui Orpoa Urpoksi, sitä naurattaa se vieläkin.

Mykkänä shokista ei taaskaan kyennyt pukemaan sanoiksi vihaansa siitä, että maailmassa on kaikenlaista ikävää, mutta yritti sen silti kymmenillä twiiteillään tehdä.

Politiikan seuraaja ei ollut koskaan pitänyt Rydmanista, joten taas se oli oikeassa.

Oikeusfilosofi halusi korostaa lain ja moraalin eroa, toinen oikeusfilosofi myös, mutta päinvastaisesta kulmasta.

Innostuja ei pysynyt housuissaan, kun Rydmanin jälkeen uutisoitiin Panu Rajalan laajennetusta lähestymiskiellosta ja Iiris Suomelan salakuvaamisesta, vanhat toimintamallit eivät ehkä katoa, vaan menevät syvemmälle piiloon.

Kesästä tulee niin kiireinen, ettei sitä huomaakaan.

Kirjoittaja on kirjailija ja käsikirjoittaja.

Source Link is.fi