Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0e76e966776963010276f512064eb6f6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Kaapista tullut Simpsonit-hahmo saa vihdoin miesystävän – jakso on käsikirjoittajalle erityisen henkilökohtainen – Uutisalue
Banner Before Header

Kaapista tullut Simpsonit-hahmo saa vihdoin miesystävän – jakso on käsikirjoittajalle erityisen henkilökohtainen

Simpsonit-sarjan vakiokokoonpanoon alusta asti kuulunut herra Burnsin uskollinen palvelija Waylon Smithers saa elämäänsä uusia tuulia, kertoo New York Post.

Vuonna 2016 sarjassa kaapista tullut hahmo saa nimittäin Yhdysvalloissa 21. marraskuuta nähtävässä jaksossa ensimmäisen miesystävänsä.

Lue lisää: Simpsonit-hahmo tulee tänään kaapista 27 kauden jälkeen – sarjan ”huonoiten pidetty salaisuus”

Hetki on merkittävä niin hahmolle kuin sarjan pitkäaikaiselle käsikirjoittajalle Rob LaZebnikillekin. Hän nimittäin sai inspiraation Smithersin taannoiseen kaapista tuloon omalta pojaltaan.

LaZebnik kirjoitti kyseisen jakson kunnianosoituksena pojalleen Johnnylle, joka kertoi olevansa homo. LaZebnik kuvailee itseään keskilännen mieheksi, jolla ei ole tapana näyttää tunteitaan, mutta hän keksi keinon.

– Mikä olisi parempi tapa kertoa pojalleni, että rakastan häntä kuin käsikirjoittaa siitä piirretty. Joskus televisiolla voi olla todellinen vaikutus ihmisten ajatteluun, hän sanoo.

LaZebnikin mukaan homoromanssit jäävät sarjoissa ja elokuvissa usein vähemmälle huomiolle. Hän halusi tuoda asian kirkkaimpaan valokeilaan, ja kertoo olevansa siitä innoissaan.

– Tässä jaksossa näemme – liikaa etukäteen paljastamatta – homosuhteen alun, keskikohdan ja kenties lopunkin.

Isä ja poika ovat kynäilleet Smithersin romanssin yhteistyössä. LaZebnik hehkuttaa, kuinka hienoa on ollut tehdä töitä yhdessä ja nähdä hänen poikansa kyvyt. Johnny puolestaan kuvailee kokemusta mahtavaksi ja sanoo isänsä kanssa työskentelyn olleen kunnia.

– Tiedän, että isäni kirjoittaa työkseen komediaa. Kasvoin hänen kanssaan, luonnollisesti, tiedän että hän on hauska tyyppi. Mutta kun varsinaisesti istuin alas ja kirjoitin vitsejä hänen kanssaan, se oli niin hauskaa, Johnny hehkuttaa.

– Oli joitain hetkiä, kun sanoin, että ”isä, tuo on kuvottavaa – emme me voi laittaa tuota televisioon”. Se yllätti, sillä yleensä minä olen se kuvottavampi osapuoli, hän jatkaa.

Victor Garber antaa äänensä Smithersin miesystävälle Michael De Graafille.

Jaksossa Smithers ihastuu palavasti miljardööri-muotimoguli Michael De Graafiin, jonka äänenä kuullaan vieraileva näyttelijä Victor Garber.

72-vuotias Garber on tehnyt pitkän uran. Hänet muistetaan erityisesti elokuvista Uneton Seattlessa (1993), Titanic (1997) ja vakoojasarjasta Alias (2001–2006).

Garber kertoo, että rooli Simpsoneissa tuntui heknilökohtaisesti erityisen merkittävältä. Hänen mukaansa rooli muistutti hänelle, kuinka asiat ovat muuttuneet ja hän itse on kehittynyt.

– Mielestäni on ratkaisevan tärkeää, että tällaiset tarinat tunnustetaan. En ole näytellyt montaakaan homohahmoa, mutta aina kun näyttelen, se tuo mieleeni tietyt tunteet ajalta kun olin nuori näyttelijä enkä voinut olla homo, Garber kertoo.

Garber meni vuonna 2015 naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa taiteilija Rainer Andreseenin kanssa.

Source Link is.fi