Kaapo Kakko ohjasi taitavasti maalin kulmalta sisään – New York Rangers voitti jälleen Tampa Bayn

Ylen seuraava NHL:n tv-peli nähdään sunnuntai-iltana. Rangersin ja Lightningin kolmas kohtaaminen suorana TV2:ssa klo 22.

Jääkiekon NHL:ssä Kaapo Kakon edusta New York Rangers voitti itäisen konferenssin toisessa finaalissa Tampa Bay Lightningin maalein 3–2. Voitolla Rangers siirtyi ottelusarjassa 2–0-johtoon.

Kakko teki joukkueensa 2–1-maalin avauserän lopussa maalin kulmalta suoraan Adam Foxin syötöstä. Maali oli 21-vuotiaalle suomalaishyökkääjälle pudotuspelikevään toinen.

Kolmoskentän oikealla laidalla hyökkäävälle Kakolle piste oli pudotuspelin viides. Edellisessä ottelussa Kakko otti tililleen syöttöpisteen, kun Rangersin ”nuorisoketju” Kakko–Filip Chytil–Alexis Lafreniere siivitti joukkueensa voittoon. Runkosarjassa suomalaishyökkääjä tehtaili seitsemän maalia ja 11 maalisyöttöä 48 ottelussa.

Kakon lisäksi Rangersin riveistä maalinteossa onnistuivat nyt myös avauserässä 1–1:een tasoittanut K’Andre Miller ja 3–1-voittomaalin kolmannessa erässä tehnyt Mika Zibanejad.

Tampa Bayn maaleista vastasivat avauserässä onnistunut Nikita Kutsherov ja päätöserässä 2–3:een kaventanut Nicholas Paul.

Katso ohesta ottelun kaikki maalit.

Ottelusarjan kolmas kamppailu pelataan sunnuntaina klo 22 Suomen aikaan Tampa Bayn kotiyleisön edessä. Ottelua voi jännittää suorana TV2:sta ja Areenasta. Ottelusarjan voittoon vaaditaan neljä voittoa.