Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4c5285ce883b983844e636b8ddc30772, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kaapo Kakko on päässyt nauttimaan uudesta tilanteesta NHL:ssä – tulostakin alkanut ropista: ”Alkoi vähän tulla paineita” – Uutisalue

Kaapo Kakko on päässyt nauttimaan uudesta tilanteesta NHL:ssä – tulostakin alkanut ropista: ”Alkoi vähän tulla paineita”

New York Rangersin huippulupauksen Kaapo Kakon pistehanat olivat jäissä vielä NHL-kauden alussa. Viime peleissä Kakolla, 20, on kuitenkin alkanut kulkea myös tehojen suhteen.

Kolmeen edelliseen otteluun on mahtunut tehojen 2+2 lisäksi kaksi valintaa ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Torstaina Rangers kärsi niukan 1–2-tappion Torontossa. Kakko syötti vieraiden kavennuksen päätöserässä.

– Ei ollut sellainen peli, mitä lähdimme hakemaan, mutta vastustaja oli kieltämättä hyvä. Alussa olimme vähän unessa. Lopussa saimme kiinni pelistä, ja tasoitukseenkin oli saumat, Kakko kertasi ottelun jälkeen.

– Mutta ei tänään voi olla tyytyväinen omaankaan peliin.

Kakon syöttöpisteessä oli myös ripaus tuuria, kun hänen pienestä kulmasta ampuman laukauksen irtokiekko kimposi suoraan joukkuekaverin lapaan.

Kauden alussa tehopisteitä ei meinannut tulla millään, mutta kun apina on saatu niskasta, niitä tulee jo välillä puolivahingossakin.

– Ehkä nämä ovat nyt sellaisia. Hienoa, että välillä tulee tuollaisiakin, Kakko hymähti.

Kakon alkukautta sotki pieni loukkaantuminen, jonka takia hän joutui jättämään neljä ottelua väliin.

Kaikissa otteluissaan Kakko on pelannut Rangersin kakkosketjussa Artemi Panarinin ja Ryan Stromen rinnalla. Vaikka tehoja ei aluksi tullut, uusi päävalmentaja Gerard Gallant ei ole lähtenyt rikkomaan ketjua.

Kyseessä on Kakolle harvinainen tilanne, sillä kahdella ensimmäisellä NHL-kaudella David Quinnin alaisuudessa suomalaislupauksen ketjusta toiseen pompottelu oli välillä hyvinkin erikoista.

– Niin no, viime kauden alussa sain olla tässä ketjussa puolitoista erää, Kakko virnistää.

– Nyt vähän pidempään. Hieno homma, että luottoa löytyy. Se lisää ehdottomasti itseluottamusta. Vaikka tehoja ei aluksi tullut, on ollut koko ajan hyvä fiilis pelata.

Kakko ei kuitenkaan soita ketjun ykkösviulua, kun rinnalla on supertähti Panarin.

– Onhan se aikamoinen kaveri. Panarin tykkää olla paljon kiekossa, mikä on ehkä vähän meikäläiseltä pois.

– Mutta kyllä niitä tontteja minullekin sitten tulee. Kuten edellispelin maali, jossa sain laittaa tyhjiin. Sellaisia tässä odotellaan maalinedustalle.

Kakko osui muutama päivä sitten kahdessa ottelussa putkeen.

Kakko on pelaaja, joka on läpi uransa elänyt tehopisteistä. Hän myöntää, että korvien välissä alkoi hieman painaa, kun vielä kymmenen ottelun jälkeen tehosaraketta koristivat kiikarit.

– Alkoihan siinä tietysti vähän tulla paineita, että pitäisi saada homma toimimaan, kun kuitenkin kakkosketjuna olemme.

– Totta kai tuollaiset onnistumiset helpottavat. Mutta joukkueena olemme pelanneet hyvin tähän mennessä.

Rangers on voittanut kauden 17 ottelustaan kymmenen ja majailee itäisen konferenssin kärkipäässä.

– Kahden aiemman kauteni aikana emme mielestäni aloittaneet näin hyvin. Kopissa on muutenkin nyt hyvä meininki ja homma toimii, Kakko sanoo.

Source Link is.fi