Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_913aef1e6df8ab570f2d0f5bfe383587, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kaj Kunnas kosi vaimoaan kesken jalkapallo-ottelun ja järjesti häät pikavauhtia – esikoisen syntymään kätkeytyy kutkuttava yksityiskohta – Uutisalue

Kaj Kunnas kosi vaimoaan kesken jalkapallo-ottelun ja järjesti häät pikavauhtia – esikoisen syntymään kätkeytyy kutkuttava yksityiskohta

Juontaja Kaj Kunnakselle, 59, tuleva maanantai on merkkipäivä. Kesäkuun 6. päivä tulee 35 vuotta siitä, kun hän ja Gerd Marianne Kummel-Kunnas avioituivat.

Kunnaksen mielestä oleellisempaa on juhlistaa yhdessäoloa joka päivä mieluummin kuin vain yhtenä päivänä vuodessa.

– Hääpäivä muistetaan, mutta meillä ei ole mitään perinteitä, mitä pitää tehdä juuri silloin. Tärkeintä olisi muistaa osoittaa mahdollisimman monena päivänä vuodessa, kuinka kivaa on olla kimpassa, Kaj Kunnas korostaa.

Tuleva aviopari tapasi Turussa, kun molemmat opiskelivat englannin kieltä. Kunnas oli aloittanut opinnot Åbo Akademissa vuonna 1982 ja tuleva vaimo seuraavana vuonna.

– Muistan nähneeni Mariannen opintojen alettua syksyllä ensimmäistä kertaa kahvihuoneessa.

Meillähän tilanne on se, että vaimo on ollut urheilija ja minä olen penkkiurheilija.

Uusi opiskelija teki Kunnakseen vaikutuksen iloisuudellaan. Sama iloisuus hurmasi jatkossakin.

– Hän oli iloinen ihminen ja myös kiltti. Minun mielestäni totta kai kaunis. Ja hyvin aikaansaava moniosaaja. Minua viehätti tietysti sekin, että häntä kiinnosti urheilu, Kunnas luonnehtii.

– Meillähän tilanne on se, että vaimo on ollut urheilija ja minä olen penkkiurheilija. Olenhan minäkin juossut elämässäni erilaisten pallojen perässä, mutta vaimo oli nuorena lahjakas juoksija.

Pariskunta Linnan juhissa 2019.

Kumpikin pelasi lentopalloa yliopiston englannin kielen laitoksen sekajoukkueessa.

– Olin urheiluhullu jo silloin, joten minua viehätti suuresti, että hän oli hyvä pelaaja. Tällaiset jutut aiheuttivat minun suunnaltani hyvää vipinää. Olin aluksi varmaan kiinnostuneempi kuin hän.

Yliopiston tapahtumissa pari tutustui toisiinsa vähitellen paremmin. Kunnas muistaa tapahtumia, kuten professorin syntymäpäivät, joiden aikana kiinnostus sai lisävauhtia. Vähitellen alettiin käydä yhdessä koripallo- ja lentopallo-otteluissa.

Urheilun kautta suhteemme kasvoi ja vahvistui. Meillä oli aina mukavaa yhdessä.

– Urheilun kautta suhteemme kasvoi ja vahvistui. Meillä oli aina mukavaa yhdessä.

Kunnaksen mielenkiinto suuntautui vahvasti urheiluun, mielessä ei pyörinyt seurustelu eikä avioituminen. Mutta vähitellen tunne vei mukanaan.

– Kyse ei ollut rakkaudesta ensisilmäyksellä, vaan pikkuhiljaa syntyneestä kokonaisvaltaisesta tunteesta, että onpa mukavanoloinen ihminen, Kunnas kertoo.

– Ei ollut yksittäistä hetkeä, jolloin rakastuin vaan hiljalleen syntyi varmuus siitä, että tuon ihmisen kanssa olisi kiva olla, hän perustelee.

Kihloihin mentiin Suomi–Hollanti-jalkapallo-ottelun tauolla Helsingin olympiastadionilla keväällä 1987, ja kesäkuussa olivat häät.

– Esikoinen syntyi yhdeksän kuukautta ja kuusi päivää häiden jälkeen, Kunnas mainitsee.

Kolme vuotta myöhemmin perhe kasvoi vielä toisella tyttärellä.

– Kaikille ei suoda näin pitkää yhteistä aikaa. Siitä olemme onnellisia, Kunnas painottaa

Source Link is.fi