Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1a53d033a453c5ab2e8f18be5d55101e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Kakko nousi Rangersin sankariksi voittolaukauskisaan venyneessä kohtaamisessa Devilsin kanssa – Armian osuma oli laiha lohtu kompastelevalle Canadiensille – Uutisalue

Jääkiekon NHL:ssä New York Rangers vei voiton voittolaukauskisan päätteeksi naapurijoukkue New Jersey Devilsistä. Rangers kukisti Devilsin maalein 4–3.

Rangersin Kaapo Kakko nappasi pelistä ensimmäiset pisteensä kauden yhdennessätoista ottelussaan. Hän vastasi joukkueen 3–2-johtomaalista kolmannessa erässä.

Suomalainen oli jo aiemmin ollut mukana tekemässä newyorkilaisten toista maalia, kun Kakolle kirjattiin syöttöpiste Alexis Lafrenieren toisen erän ylivoimaosumaan.

Kakko onnistui myös yrityksessään voittolaukauskisassa. Kisan ratkaisevan maalin teki New Yorkin Chris Kreider.

Montreal Canadiens kärsi kirvelevän 5–2-tappion Boston Bruinsille.

Montreal pääsi ensimmäisessä erässä Artturi Lehkosen esityöstä viimeistelleen Joel Armian maalilla johtoon.

Edmonton Oilersin maalivahti Mikko Koskinen torjui joukkueelleen arvokkaan vierasvoiton, kun St. Louis Blues kaatui lukemin 5–4.