Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f5a2dbf2fb266b9806e073d06834d845, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kaleva: Oikeus määräsi Uroksen mak­sa­maan Oulun Osuus­pan­kil­le 4,5 mil­joo­nan euron velat – Uutisalue

Kaleva: Oikeus määräsi Uroksen mak­sa­maan Oulun Osuus­pan­kil­le 4,5 mil­joo­nan euron velat

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut teknologiayhtiö Uroksen maksamaan Oulun Osuuspankille takaisin yli 4,48 miljoonan euron velat korkoineen, kertoo sanomalehti Kaleva (siirryt toiseen palveluun).

Käräjäoikeus antoi asiasta maanantaina yksipuolisen tuomion, sillä Uros ei vastannut Osuuspankin nostamaan kanteeseen määräajassa.

Viime torstaina samainen käräjäoikeus antoi niin ikään Urosta koskevan yksipuolisen tuomion. Se velvoitti tuolloin yhtiön maksamaan Nordealle lähes seitsemän miljoonan euron velat korkoineen.

Oulun Osuuspankin toimitusjohtaja Keijo Posio sanoo Kalevalle, ettei voi kommentoida pankin yksittäiseen asiakkaaseen liittyviä asioita eikä siten Helsingin käräjäoikeuden langettamaa Uros-tuomiota.

Myös Osuuspankin viestinnästä todetaan, että lain velvoittamina ja pankkisalaisuuden takia pankki ei voi kommentoida yksittäisten asiakkaiden asioita, kuten käräjäoikeuden päätöksiä.

Lue lisää:

Source Link yle.fi