Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_22a0e4e4ae37d4e41a95f5df8a19117e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kalle Rovanperä ajoi rajusti ulos tieltä! Harri-isä paljasti pahan rysäyksen taustoja: ”Kalle laittoi viestiä” – Uutisalue

Kalle Rovanperä ajoi rajusti ulos tieltä! Harri-isä paljasti pahan rysäyksen taustoja: ”Kalle laittoi viestiä”

Belgian MM-rallissa koettiin heti kisan avauspäivänä suomalaisittain tarpeetonta dramatiikkaa, kun Toyota-kuljettaja Kalle Rovanperä, 21, rysäytti rajusti ulos tieltä.

Auto pyöri ulosajossa katon kautta ympäri. Sekä Rovanperä että kakkoskuljettaja Jonne Halttunen ovat ensitietojen mukaan kunnossa.

Kalle Rovanperän isä, entinen ralliammattilainen Harri Rovanperä, 56, saapui Belgiaan perjantaina.

– Olin vasta matkalla tulossa tänne, kun kuulin ulosajosta, Harri Rovanperä kertoi.

Rovanperä katsoi ulosajon rallin huoltoalueella videolta.

– Tämä on rallia, mutta tarpeeton juttu tuo oli tietysti. Ja ainahan se ulosajo on vähän tarpeeton, hän sanoi Ilta-Sanomille.

– Kalle laittoi viestiä, että ei se edes ollut mikään paikka (paha paikka, jossa ulosajon riski voisi kasvaa). Siinä oli vain läpiajettavat mutkat, mutta jostain syystä auto ei enää kääntynyt siitä. En tiedä sitten tarkemmin, mikä oli homman nimi, isä-Rovanperä jatkoi.

Ulosajo oli raju.

– Melko kovasta kyydistä rupesi paukuttamaan. Kovaa se paukutti, mutta tällaista tämä on. Onneksi pojat ovat kunnossa, Harri Rovanperä sanoi.

Kalle Rovanperällä on yhä vankka ote maailmanmestaruudesta, vaikka Belgiassa kävi huonosti.

Tätä kirjoittaessa ei ollut selvää, että pääseekö Rovanperä vielä jatkamaan rallia myöhemmin ja kenties keräämään lisäpisteitä Power Stage -erikoiskokeelta. Toyotan pitää tutkia, onko ajokki vielä ajokelpoinen ja turvallinen. Joka tapauksessa hyvä pistepotti menee Rovanperältä nyt Belgiassa sivu suun.

Source Link is.fi