Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_66f16fd23d88ca7f8947d49b8fda56d3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kalle Rovanperä otti heti sekuntikaupalla takkiin virolaisuhkaajalta – kirosi maalissa – Uutisalue

Kalle Rovanperä otti heti sekuntikaupalla takkiin virolaisuhkaajalta – kirosi maalissa

Toyotan Kalle Rovanperä jäi kuudenneksi Uuden-Seelannin MM-rallin avanneella 3,54 kilometrin mittaisella yleisöerikoiskokeella. Hän jäi 2,9 sekuntia pohjat ajaneesta Hyundain Ott Tänakista.

Asfalttipätkän toiseksi nopein oli Fordin Craig Breen, joka jäi virolaisesta 0,9 sekuntia. Kolmanneksi kaasutteli Rovanperän tallitoveri Takamoto Katsuta.

Rovanperä teki pienen virheen heti pätkän alun ”donitsipyörityksessä”. Loppuerikoiskoe tuli puhtaammin.

Rovanperä kuvaili ajoaan ”vähän paskaksi”.

– Totta kai tässä on paineita. Yritämme tehdä hyvää jälkeä tänä viikonloppuna. Tien auraamisesta tulee vaikeaa, mutta teemme parhaamme, Rovanperä virkkoi maalissa.

Rovanperä johtaa MM-sarjaa 53 pisteen erolla Tänakiin. Suomalainen voi varmistaa mestaruuden Uudessa-Seelannissa, jos hän ottaa rallista vähintään kahdeksan pistettä enemmän kuin Tänak tai voittaa rallin ja ottaa vähintään seitsemän pistettä enemmän kuin Tänak.

Toinen erikoiskoe on ohjelmassa torstaina kello 22.33 Suomen aikaa. Torstain ja perjantain välisenä yönä ajetaan yhteensä kuusi erikoiskoetta, joista viimeinen alkaa Suomen aikaa aamulla kello 7.03.

Rovanperä kiihdyttää reitille ensimmäisenä.

Source Link is.fi