Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fb40bfd4d7b496f3a01e28ac0980e372, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kansainvälinen yleisurheiluliitto jatkoi Venäjän pannaa – Uutisalue

Kansainvälinen yleisurheiluliitto jatkoi Venäjän pannaa

Monaco

Kansainvälinen yleisurheiluliitto World Athletics (WA) kertoi keskiviikkona, että Venäjän kilpailukielto kansainvälisissä kisoissa pysyy voimassa. WA:n jäsenliittojen virtuaalikokous hyväksyi liiton hallituksen esityksen Venäjän pannan pysymisestä.

WA, silloin vielä nimellä IAAF, sulki Venäjän kansainvälisistä kilpailuista marraskuussa 2015 kun Venäjän valtiojohtoisesta dopingjärjestelmästä oli tehty paljastuksia.

WA:n Venäjään keskittyvän työryhmän pomo, norjalainen Rune Andersen esitteli työryhmän tuoreimman raportin Venäjän tilanteesta ennen kuin WA:n liitot äänestivät asiasta. Venäjän yleisurheiluliiton Rusafin puheenjohtajan tehtäviä väliaikaisesti hoitava Irina Privalova puolestaan lupasi Inside the Games -sivuston mukaan, että ”entiseen ei ole paluuta”.

–  Rusaf ajaa aktiivisesti nollatoleranssia dopingin suhteen. Teemme kovasti töitä, ja vielä on paljon töitä tehtävänä, Privalova sanoi.

Source Link is.fi