Banner Before Header

Kansanedustaja vetämään Pohjois-Savon vaalivankkureita

Vasemmistoliitto nimesi ensimmäiset sotevaaliehdokkaat Pohjois-Savoon ja Pohjois-Karjalaan.

Kansanedustaja Matti Semi asettui ehdolle, kun Savo-Karjalan vasemmiston syyspiirikokous nimesi ensimmäiset aluevaaliehdokkaat Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialueille. Varkautelainen Semi on ehdolla Pohjois-Savossa.

Pohjois-Savoon nimettiin 50 ehdokasta ja Pohjois-Karjalaan 53 ehdokasta maanantaina.

Vaalipäivä on 26. tammikuuta. Tuolloin 22 hyvinvointialueelle valitaan valtuustot.

Savo-Karjalan vasemmiston tavoitteena on täydet ehdokaslistat molemmille hyvinvointialueille eli Pohjois-Savoon 86 ehdokasta ja Pohjois-Karjalaan 73 ehdokasta. Piirijärjestö nimeää lisää ehdokkaita 11. päivä joulukuuta.

Pohjois-Savosta nimettiin ehdokkaita 16:sta hyvinvointialueen 19 kunnasta. Mukana ovat Semin lisäksi muiden maussa Jani From Suonenjoelta, Kaisa Korhonen Leppävirralta, Laura Meriluoto Kuopiosta ja Erkki Virtanen Kuopiosta.

Pohjois-Karjalasta nimettiin ehdokkaita 9:sta hyvinvointialueen 13 kunnasta. Heitä ovat esimerkiksi Alia Dannenberg Joensuusta ja Anni Järvinen Joensuusta.

Kaikki nyt ehdolle asetetut löytyvät täältä: http://savo-karjala.vasemmisto.fi/ajankohtaista/tiedotteet/vasemmisto-nimesi-ensimmaiset-aluevaaliehdokkaat-pohjois-savoon-ja-pohjois-karjalaan/