Banner Before Header

Karhua vastaan elämästään taistellut Ilja Medvedev heräsi koomasta – kasvot olivat aivan tunnistamattomassa kunnossa

Kolmen venäläismiehen pahin pelko toteutui lokakuussa, kun kalareissulla olleet Ilja Medvedev, Slava Dudnik ja Denis Tshebotar kohtasivat karhun.

Karhu hyökkäsi miesten kimppuun. Dudnik menehtyi saamiinsa vammoihin, mutta Medvedev onnistui kaatamaan karhun. Hän yritti ensin ampua tätä aseella, mutta karhu sai iskettyä aseen hänen kädestään.

Medvedev onnistui tappamaan karhun puukolla, mutta kärsi itsekin pahoja vammoja. Hänet vaivutettiin sairaalassa koomaan, josta hän on nyt herännyt.

Venäläinen olympiavoittaja Jegor Mehontsev julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan Medvedevin kanssa.

Medvedevin kasvot ovat karhun iskujen seurauksena tunnistamattomat.

– Hän oli jo karhun alla ja karhu raateli häntä. Iljalla ei ollut juuri mahdollisuutta selvitä hengissä, mutta hän onnistui siinä, Mehontsev ylisti viestissään.

Mehontsevin värikkään kuvailun mukaan Medvedevin puukoniskut sattuivat osumaan karhun kriittisiin elimiin, ja tämä lähti käpälämäkeen. Karhu kuoli vähän matkan päässä tapahtumapaikalta.

Lue lisää: Tass: Venäläisnyrkkeilijä tappoi kimppuun käyneen karhun puukolla

– Miettikääpä… auttoiko nyrkkeily häntä tuossa tilanteessa? Auttoiko hänen ammattinsa siinä hetkessä tekemään oikean ratkaisun ja pelastamaan kaksi henkeä? Olen aivan varma, että nyrkkeily ja tahto pysyä elossa auttoivat hänet tekemään oikeat ratkaisut tilanteessa. Upeasti tehty Ilja Medvedev! Olet todellinen taistelija!

Medvedevin on määrä käydä jatko-operaatioissa korjaamassa kasvojaan. Hän ei ole itse kommentoinut julkisesti tapahtumaa ollenkaan.

Tshebotar oli onnekseen kalastusporukan veneellä sillä hetkellä kun karhu hyökkäsi. Hän ehti vain kuulla aseen laukauksia ja huutoja.

Kun hän tuli paikalle, Dudnik oli jo kuollut. Tämän jälkeen hän kantoi huonossa kunnossa olleen Medvedevin veneelle ja kiidätti tämän läheisimpään sairaalaan.

– Slava ehti ampua kahdesti. Sitten hän selvästikin perääntyi, latasi aseen uudelleen ja ampui kahdesti uudelleen. Viides patruuna ei ollut kokonaan aseessa. Hän ei ehtinyt, Tshebotar on kertonut.

Source Link is.fi