Banner Before Header

Karita Mattila, 61, iski kapakasta miehen – paljastaa Twitterissä, miten ilta päättyi: ”Sain seksiä”

Ahkerana twiittajana tunnettu oopperalaulaja Karita Mattila, 61, kertoo Twitterissä löytäneensä seuraa baarista. Mattila julkaisi tilillään lyhyen, mutta rehellisen kirjoituksen, jossa hän kertoo baari-illan huipentuneen intiimiin kohtaamiseen miehen kanssa.

Mattilan mukaan hän ”laittoi ruusun rintaan” ja lähti viettämään iltaa.

– Tilasin Uberin. Menin kapakkaan. Iskin miehen. Sain seksiä. Nautin, Mattila kertoo Twitterissä.

– Tilasin Uberin kotiin. Kevyempi askel. Elämä jatkuu, hän jatkaa.

Oopperatähti on merkinnyt julkaisunsa aihetunnisteilla sinkkuelämää, elämme vain kerran ja elämä yli 50-vuotiaana.

Mattilan avoin teksti on herättänyt Twitterissä ihastusta. Moni kiittelee Mattilaa siitä, että hän nauttii rohkeasti elämästä, eikä myöskään pelkää kertoa sitä.

– Upeaa. Tiedät mitä haluat ja miten sen saat, eräs nainen kommentoi Mattilalle.

– Upeaa, go women and enjoy, toinen jatkaa.

Mattila kertoi aiemmin IS:lle saavansa runsaasti huomiota Twitter-tilinsä vuoksi. Kun hän liittyi palveluun, opetteli hän ensimmäisenä ottamaan selfieitä, joiden avulla hän voi jakaa pieniä hetkiä elämästään seuraajilleen.

Mattilaa seuraa nykyään Twitterissä yli 19 000 ihmistä, joiden iloksi hän julkaisee avoimesti omia ajatuksiaan. Oopperalaulajaa ei kuitenkaan kiinnosta selitellä päivityksiään jälkikäteen. On myös asioita, joita hän ei laita someen.

– Olen 61-vuotias nainen ja nautinnonhaluinen. On yksityisyyttä, joka on minulle pyhää. Olen valikoidusti avoin, mutta haluan olla silti itseni näköinen. En tietoisesti valitse, mistä aiheista twiittaan. Ne tulevat spontaanisti, koska minua kiinnostaa muukin kuin musiikki, Mattila selitti IS:lle joulukuussa.

– Olen kiinnostunut ihmiskontakteista ja kommunikaatiosta. Rakkaus ja rakastuminen ovat henkilökohtaisia asioita, mutta kauniita. Ehkä sinkkuna puhun niistä enemmän kuin muut. Nyt pandemian aikana se saattaa johtua silkasta seurankipeydestä, Mattila nauraa.

Lue lisää: Karita Mattila vitsailee Twitterissä ronskilla tavalla – rehelliset päivitykset ovat herättäneet huomiota jopa maailmalla: ”Olen 61-vuotias ja nautinnonhaluinen”

Mattila erosi ex-puolisostaan noin kolme vuotta sitten. Pari ehti olla yhdessä yli 30 vuotta ja pysyi hyvissä väleissä myös eronsa jälkeen.

Mattila on asunut jo pitkään Floridassa, mutta korona-aikana hän vietti paljon aikaa myös Suomessa.

Viime viikolla Mattila kertoi, että hän joutuu jättäytymään pois työpestistään Dallas Operassa terveysongelmien vuoksi. Mattilan mukaan hän on kärsinyt viime aikoina selkäkivusta, joka vaatii hoitoa.

– Terveyteni on tärkein asia, Mattila twiittasi viime viikolla.

Oopperatähti kertoi, että hän pitää huolta nyt itsestään ja palaa töiden pariin myöhemmin keväällä.

Source Link is.fi