Katso Finnish Pool Tourin osakilpailun ratkaisuottelut Vaasasta suorana sunnuntaina

ISTV näyttää poolbiljardin kärkisarjan Finnish Pool Tourin kauden neljännen osakilpailun ratkaisuhetket suorana lähetyksenä sunnuntaina 7.4.2024 kello 12.00 alkaen.

Finnish Pool Tourilla pelaavat Suomen parhaat poolpelaajat. Vaasassa The Club Billiard -salilla pelattavan osakilpailun lajina on 8-pallo. Kilpailussa on mukana myös lisämaustetta, sillä EM-valinnat tehdään huhtikuussa.

ISTV näyttää suorana lähetyksenä osakilpailun ratkaisevat ottelut, toisen välierän ja finaalin. Lähetys alkaa yllä olevassa videoruudussa kello 12.00 alkavalla välierällä ja jatkuu kello 14.00 alkavalla finaalilla. Lähetys näkyy vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

Vaasan osakilpailussa ovat mukana mm. edellisen osakilpailun voittanut Arseni Sevastyanov sekä Vaasalainen lajilegenda Stefan Sellberg.

8-pallossa pelaaja pussittaa joko yksivärisiä tai raidallisia palloja. Se pelaajista, joka pussittaa ensin kaikki omat pallonsa ja lopuksi mustan kasin hyväksytysti, voittaa erän. Ottelut pelataan vuoroaloituksin kahdeksaan erävoittoon.

Suoran lähetyksen aloituskuvassa on edellisen osakilpailun voittanut Arseni Sevastyanov. Kuva: EPBF

Source Link is.fi