Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_535c782998efba652c88b9acf3f9eda5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kello 19.31? Tampereella lauantaina kummallinen yksityiskohta – Uutisalue

Kello 19.31? Tampereella lauantaina kummallinen yksityiskohta

LauantAIN SM-liigakierroksen ohjelmasta pistää silmään erikoisuus. Ilveksen ja JYPin välisen ottelun alkamisajaksi on merkitty 19.31.

Ilveksen tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki, mitä ihmettä?

– Huomasimme, että ottelumme oli tarkoitus alkaa kello 19.30, mikä itsessään on jo poikkeuksellinen alkamisaika. Kun tilaisuus tuli, päätimme aloittaa ottelun kello 19.31, mikä on Ilveksen perustamisvuosi.

Ilveksen poikkeuksellisen myöhäinen ottelu johtuu siitä, että myös Tappara pelaa lauantaina kotiottelun. Tappara–SaiPa alkaa jo kello 15.30.

Ainakaan toistaiseksi kello 19.31 alkava ottelu ei ole Ilveksessä perinne, mutta kahden ottelun päivät Nokia-areenassa tarjoavat siihen mahdollisuuden.

– Olemme perinteikäs seura, joten jos mahdollisuus tulee, niin voisimme aloittaa vaikka aina nämä myöhäisemmät ottelut kello 19.31, Rajamäki sanoo.

Kahden ottelun päivä vaatii tarkkaa suunnittelua, sillä Tapparan ottelun lopun ja Ilveksen ottelutapahtuman alun väliin jää vain puoli tuntia. Tampereella päästään kokeilemaan kahden ottelun päiviä useamminkin. Tällä kaudella niitä on ohjelmassa kolme.

Perjantai-iltana Ilves ja Tappara kohtaavat paikallisottelussa. Molemmat pelaavat Nokia-areenassa myös lauantaina.

Source Link is.fi