Banner Before Header

Kokoomuksen ”Ilman tervettä järkeä -kiertue” naurattaa jo puolue­toimistoakin

Kokoomus ja sitä lähellä olleet tahot, kuten taannoinen presidenttiehdokas Sauli Niinistö, tunnetaan ja muistetaan räväköistä sloganeista.

Sellaisista kuin ”työväen presidentti” ja ”sydän on oikealle”.

Niillä kokoomus on toistuvasti ottanut ilmaherruuden sosiaalisessa mediassa, jossa osa on vastaan, osa puolesta, mutta kaikki puhuvat.

Viime päivinä Twitterissä on riemuittu kokoomuksen aluevaaleihin liittyvästä julisteesta, jossa mainostettiin ILMAN TERVETTÄ JÄRKEÄ -KIERTUETTA.

Twitterissä on herättänyt hilpeyttä kokoomuksen aluevaaleihin liittyvästä julisteesta, jossa mainostettiin Ilman tervettä järkeä -kiertuetta.

Eteneminen ilman järkeä on ainakin ääneen lausuttuna tavoitteena jotain täysin uutta Suomen poliittisessa elämässä.

Jos kuitenkin katsoo mainosta tarkemmin, tervettä järjettömyyttä ylistävien pölkkykirjaimien yläpuolella lukee vaikeasti tulkittavalla kaunokirjoituksella ei hyvinvointia (tai ei hyinuontia).

Miten niin kuin omasta mielestä meni, kokoomuksen viestintäpäällikkö Kirsi Hölttä?

– No, jos kysyt minulta, en pysty vastaamaan, sillä tämähän ei ole puolueen tekemä mainos, vaan meidän paikallisen kenttäväen.

– Mutta ihan hyvin meni, tässä on paikallisilla ihmisillä tapahtunut vaali-innostuksessa pieni typografinen lipsahdus.

– Itse suhtaudun siihen hymyillen ja huumorilla. Meillä kenttäväki on sata lasissa tekemässä kampanjaa ja tekeville ihmisille sattuu.

”Täytyy sanoa, että tällä oli hyvin myönteisiä vaikutuksia kiinnostukseen kokoomuksen aluevaalisivuja ja ohjelmaa kohtaan”, kommentoi kokoomuksen viestintäpäällikkö.

Kuka tai missä tämä loppujen lopuksi tehtiin?

– En valitettavasti tunne kaikkia meidän paikallisen tason tekijöitä. Olisikohan se ollut alun perin Porvoossa.

Palautetta tullut paljon?

– Twitterissä tämä on riemua herättänyt ja täytyy sanoa, että tällä oli hyvin myönteisiä vaikutuksia kiinnostukseen kokoomuksen aluevaalisivuja ja ohjelmaa kohtaan.

– Käynnit lisääntyivät eilisen aikana valtavasti

Ei kai se ollut alun perin tarkoituskin?

– Ei ollut tarkoituksellista, mutta en halua moittia enkä pilkata meillä vaaleja täysillä tekeviä ihmisiä. Kaikille sattuu virheitä. Tämä oli typografinen lipsahdus.

– Ihanaa että ihmiset tekevät.

Mihin noita tikapuita tarvitaan, kun maalataan karttaa lattiaan?

– En tiedä, mihin tikapuita on tarvittu.

Source Link is.fi