Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f4ec2b258f3663fe2cece78b86b8ad61, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kollega yritti elvyttää, paikalla kolme ambulanssia – näin Kim Suomisen, 52, viimeiset hetket etenivät – Uutisalue

Kollega yritti elvyttää, paikalla kolme ambulanssia – näin Kim Suomisen, 52, viimeiset hetket etenivät

Suomen entinen A-maajoukkuejalkapalloilija Kim Suominen, 52, kuoli torstai-iltana Turun Kupittaalla.

Suominen oli vetämässä harjoituksia Kupittaan kentällä 5 ensi kauden P17 SM-sarjaan valmistautuvalle joukkueelle. Joukkueessa on vuonna 2005 ja 2006 syntyneitä poikia.

Suominen sai kesken harjoitusten sairauskohtauksen, ja hän lyyhistyi maahan.

Kentän toisessa päässä oli menossa toisen joukkueen harjoitukset. Niitä vetänyt valmentaja huomasi ihmisen makaavan maassa, ja näki toisen joukkueen apuvalmentajan elvyttävän maassa makaavaa.

Kentän toisessa päässä ollut valmentaja lähetti omat pelaajansa pian pois kentältä.

Turun yliopistollinen keskussairaala sijaitsee Kupittaan välittömässä läheisyydessä, joten paikalle saatiin nopeasti apua. Kentälle saapui muutamissa minuuteissa kolme ambulanssia.

Kentällä olleiden mukaan Suominen saatiin jossain vaiheessa hengittämään.

Elvytys kesti pitkään, mutta mikään ei lopulta auttanut. TPS:n legendaarinen pelaaja menehtyi paikassa, joka oli hänelle erityisen rakas.

Kim Suominen (vas.) tuli tunnetuksi vaaleista pitkistä kutreistaan, joita hänen ystävänsä ja pelikaverinsa Marko Rajamäki leikillään on kuvassa leikkaamassa.

Pitkistä vaaleista hiuksistaan ja poninhännästään kentillä tunnetuksi tullut Suominen pelasi Turun Palloseuran paidassa yli 150 ottelua ja 39 Suomen A-maaottelua. Hän oli ammattilaisena myös Ruotsissa ja Itävallassa.

Viimeiset kymmenen vuotta Suominen valmensi TPS:n B-poikia. Sosiaalisesti lahjakas Suominen osasi käsitellä haastavassa iässä olevia nuoria, jotka elivät myös jalkapallouransa kannalta ratkaisevia ikävuosia.

Viime vuodet Suominen satsasi valtavasti energiaansa juniorivalmentamiseen, ja samalla hän pyrki kiinnittämään aiempaa enemmän huomiota elintapoihinsa.

Suomisen perheeseen kuuluivat vaimo ja seitsenvuotias poika. Häntä jäävät kaipaamaan myös äiti ja veli.

Source Link is.fi