Banner Before Header

Kolme asiaa herätti poliisin huomion – näistä syistä tähtipelaajaa epäillään joukkuetoverinsa pahoinpitelyn järjestämisestä

Ranskan hallitsevan mestarijoukkueen Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaajan Aminata Diallon pidätysaikaa jatkettiin torstaina.

Diallo, 26, napattiin varhain keskiviikkoaamuna kotoaan epäiltynä osallisuudesta maa- ja seurajoukkuetoverinsa Kheira Hamraouin viime torstaina tapahtuneeseen pahoinpitelyyn.

Ranskalaisen median mukaan poliisi epäilee Dialloa pahoinpitelyn järjestämisestä kolmesta syystä.

1. Kilpailu pelipaikasta

Ranskan maajoukkueessa kymmeniä otteluita pelannut Hamraoui, 31, siirtyi Pariisiin kesällä FC Barcelonasta, jossa hän oli voittanut historiallisen triplan: Espanjan liigan ja cupin sekä Mestarien liigan.

Hamraoui kilpaili Diallon kanssa pelipaikasta PSG:n keskikentällä ja vaikka kaksikon kerrotaan olleen ystäviä, poliisi epäilee pahoinpitelyn motiivin olleen taistelu peliajasta.

Pahoinpitelyn jälkeen Hamraoui joutui jättämään väliin Mestarien liigan ottelun Real Madridia vastaan. Diallo pelasi hänen paikallaan keskikentän keskustassa, kun PSG voitti 4–0.

Kheira Hamraouin ja Aminata Diallon kuvaillaan olleen ystäviä.

2. Diallon ajoreitti

Hamraoui pahoinpideltiin, kun hän oli palaamassa kotiin PSG:n joukkueillalliselta, joka pidettiin Bois de Boulognen puistossa sijainneessa ravintolassa. Hamraoui oli tapahtumahetkellä matkustajana Diallon kuljettamassa autossa.

Diallo oli tarjonnut kyydin Hamraouille ja toiselle joukkuetoverilleen Sakina Karchaouille. Kaikki kolme pelaajaa asuvat Chatoun kaupungissa Pariisin kupeessa. Diallo oli juuri jättänyt Karchaouin kyydistä, kun kaksi naamiomiestä pysäytti auton. Heti sen jälkeen he repivät Hamraouin sekä Diallon ulos autosta.

Naamiomiehet eivät vahingoittaneet Dialloa, vaan pieksivät Hamraouita rautaputkilla. Pahoinpitely kohdistui etenkin pelaajan jalkoihin. Hän sai vammoja myös käsiinsä.

Lue lisää: Urheiluhistorian häpeällisin skandaali nostettiin esiin – Ranskan tuoretta kohua verrataan takavuosien rikokseen: ”Miksi, miksi, miksi?”

Le Parisen -lehden mukaan poliisi pitää Diallon pahoinpitelypaikalle valitsemaa ajoreittiä kummallisena. Myös auton hidas vauhti tapahtumahetkellä herätti viranomaisten epäilyt.

Kuva: Kheira Hamraoui siirtyi PSG:hen tänä kesänä FC Barcelonasta.

3. Uhkauspuhelut

Hamraoui ja muutama hänen joukkuetovereistaan saivat uhkaussoittoja jo pahoinpitelyä. Niitä soittanut mies väitti olevansa Hamraouin ex-rakastaja, jonka elämän pelaaja oli pilannut. Hän vannoi kostoa Hamraouille.

Daily Mailin mukaan poliisi uskoo puheluiden olleen kuitenkin harhautus, joiden tarkoitus oli viedä epäilyt muualle Hamraouin pahoinpitelyn jälkeen. Soittaja mainitsi nimittäin puheluissa yksityiskohtia, jotka olivat vain Hamraouin joukkuetovereiden tiedossa.

Puheluiden soittajaksi epäillään 34-vuotiasta miestä, joka kärsii parhaillaan vankeustuomiota kiristyksestä. Miehen ja Diallon kerrotaan olevan lapsuudenystäviä.

Source Link is.fi