Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_11cb371dfae98717305c29c504153daa, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kotiin palannut ruhtinatar Charlene vetäytyi yllättäen ”salaiseen paikkaan” – Uutisalue

Kotiin palannut ruhtinatar Charlene vetäytyi yllättäen ”salaiseen paikkaan”

Monacon ruhtinatar Charlene on ilmoittanut peruvansa kaikki julkiset velvollisuudet terveysongelmiin vedoten, kertoo uutistoimisto Reuters.

Charlene ei näin ollen myöskään osallistu Monacon kansallispäivän juhlallisuuksiin tällä viikolla.

Palatsin tiedotteen mukaan ruhtinatar toipuu salaisessa paikassa ja palaa julkisiin tehtäviinsä, kun hänen terveytensä antaa siihen myöten.

– Taisteltuaan terveysongelmien kanssa useita kuukausia prinsessa on parhaillaan toipumassa tulevien viikkojen ajan, tiedotteessa sanotaan.

Palatsin mukaan Charlene on kärsinyt ”syvästä yleisestä väsymyksestä”.

Ruhtinatar palasi Monacoon viikko sitten. Hän oli toukokuusta lähtien jumissa kotimaassaan Etelä-Afrikassa jatkuvien terveysongelmien vuoksi.

Lue lisää: Ruhtinatar Charlene julkaisi ensimmäisen otoksen kotiinpaluunsa jälkeen – poseeraa yhdessä perheensä kanssa

Hän sairastui vakavaan hengitystieinfektioon Etelä-Afrikan-vierailullaan. Matkan oli alun perin tarkoitus kestää vain kymmenisen päivää, mutta lopulta se venähti noin puolen vuoden pituiseksi.

Ruhtinatarta operoitiin Etelä-Afrikassa nenään ja nieluun vaikuttaneen infektion vuoksi useaan otteeseen, minkä vuoksi hänen paluunsa Monacoon lykkääntyi kerta toisensa jälkeen.

Kesäkuussa Charlene ja hänen puolisonsa ruhtinas Albert viettivät kymmenvuotishääpäiväänsä eri mantereilla. Tämä käynnisti valtaisan huhumyllyn pariskunnan mahdollisesta erosta.

Lue lisää: Ruhtinas Albert selittää, miksi Charlenen kotiinpaluu venyy venymistään – kertoo ruhtinattaren voinnista

Albert kuitenkin kumosi erohuhut People-lehdelle syyskuussa antamassaan haastattelussa. Tuolloin hän vakuutti Charlenen viivästyneen kotiinpaluun johtuvan puhtaasti terveydellisistä syistä. Erohuhuja hän nimitti ”kauhistuttaviksi”.

Lokakuun alussa ruhtinas Albert kertoi radiokanava RMC:n haastattelussa vaimonsa olevan edelleen Etelä-Afrikassa, mutta palaavan kotiin pian.

Source Link is.fi