Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_16d938b32880db0a11cbf1713d3d61c0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kourtney Kardashian, 43, avautuu riipaisevasta yrityksestään tulla raskaaksi – hurjat oireet hedelmöityshoidoista – Uutisalue

Kourtney Kardashian, 43, avautuu riipaisevasta yrityksestään tulla raskaaksi – hurjat oireet hedelmöityshoidoista

Realitytähti Kourtney Kardashian, 43, ja hänen kihlattunsa, muusikko Travis Barker, 46, toivovat yhteistä lasta.

Kardashianit-sarjan tuoreessa jaksossa Kourtney Kardashian kertoo hedelmöityshoidoistaan. Kardashianin Kris-äiti vierailee hänen kotonaan ja kysyy, miten lääkärissä sujui.

– Huonosti, Kourtney Kardashian vastaa Daily Mailin mukaan.

Kardashianin mukaan hänen lääkärinsä neuvoi pariskuntaa kokeilemaan koeputkihedelmöitystä, mikä ei ole ollut ”kaikista hienoin kokemus”.

Hän kertoo saaneensa rajuja oireita hedelmällisyyslääkityksestä.

– Minulle annetuista lääkkeistä on seurannut vaihdevuodet, siis kirjaimellisesti vaihdevuodet, Kardashian avautuu.

– Käytännössä lääkityksen takia sairastuin masennukseen. Luulen, että koska olen niin tarkka ja varovainen siitä, mitä laitan kehooni, ne ovat saaneet aikaan täysin päinvastaisen reaktion kuin pitäisi ja toimineet enemmänkin ehkäisyvälineenä.

– Minulla on niin paljon kaikkea, mistä olla onnellinen. Tunnen silti, etten oikein ole oma itseni. Olen hyvin ailahteleva ja hormoneista sekaisin, aivan kuin olisin puolet ajasta hullu, Kardashian ruotii.

Äidiltään Kardashian saa paljon tukea.

– Vaikka Kourtneylla on kolme kaunista lasta, se ei tee siitä yhtään vähemmän kipeää, kun lapsen saaminen ei onnistu, Kris Jenner painottaa.

– Haluamme lasta niin kovasti, koska haluamme saada jotakin yhteistä aikaan, Kardashian kertoo.

Kaksikko on osoittanut tunteensa julkisesti.

Kourtney Kardashianilla on kolme lasta edellisestä suhteestaan Scott Disickin kanssa: Mason, 12, Penelope, 9 ja Reign, 7. Travis Barkerilla puolestaan on kaksi lasta ex-kumppaninsa Shanna Moaklerin kanssa: Landon, 18 ja Alabama, 16.

Kardashian kertoo ohjelmassa turhautuneensa siitä, että sosiaalisessa mediassa toistuvasti spekuloidaan, että hän olisi raskaana.

– Kaikki kommentoivat, että Kourtney on raskaana ja Kourtney on lihonut niin paljon, tosi-tv-kasvo avautuu.

– On hyvin törkeää kommentoida tuollaista, kun ei tiedä, mitä ihminen käy läpi, hän jatkaa.

Kardashian ja Barker alkoivat seurustella vuoden 2021 tammikuussa. He kihlautuivat reilut puoli vuotta myöhemmin. He tunsivat toisensa pitkältä ajalta ennen seurustelun aloittamista.

Kourtney on paljastanut Kardashianit-sarjassa olleensa aloitteellinen suhteessa.

– Olin ehdottomasti aina ihastunut Travisiin, hän kertoi.

Pariskunta on paistatellut runsaasti otsikoissa viime aikoina.

Source Link is.fi