Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_00ff7a36cf57170ae98e8893d51eb380, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kova väite Kylian Mbappén mustasta listasta – vaatii Neymaria ulos? – Uutisalue

Kova väite Kylian Mbappén mustasta listasta – vaatii Neymaria ulos?

Kylian Mbappén odotettiin siirtyvän PSG:tä Real Madridiin, mutta ranskalainen supertähti päätti lopulta jäädä pariisilaisseuraan.

Mbappé, 23, saa kolmevuotisesta jatkosopimuksestaan käsittämättömän läjän rahaa, mutta mediatietojen mukaan hänelle on luvattu paljon muutakin. Esimerkiksi Mundo Deportivo -lehti väittää Mbappélla olevan kosolti sananvaltaa siitä, että keitä PSG:ssä ylipäätään pelaa.

Mundo Deportivon mukaan PSG:ssä olisi laadittu Mbappén kera jo niin sanottua mustaa listaa miehistä, jotka eivät välttämättä kuulu seuran tulevaisuudensuunnitelmiin.

Väitetyllä listalla olisi lehden mukaan yhteensä 14 nimeä. Siinä on mainittu muiden muassa argentiinalaisvalmentaja Mauricio Pochettino sekä brasilialaistähti Neymar. Lehden julkaisemalta listalta löytyvät myös saksalainen Julian Draxler sekä argentiinalaiset Leandro Paredes ja Mauro Icardi.

Jokainen voi kuvitella, minkälainen vaikutus joukkuehengelle on, jos väitteet Mbappélle annetusta vallasta pelaaja- ja valmentajavalinnoissa pitävät vähänkään paikkaansa.

Source Link is.fi